A v pátek hned na potvrzení + léky 😍 prosím, ať to teď vyjde
01.03.2019 14:57:28
Emoce:
Komentáře:
Bývalá uživatelka #18303117.10.2018 15:40
hmmm, taky bych si dala
Bývalá uživatelka #18304417.10.2018 17:05
Určitě si na zítra udělám,vypadá to skvěle.Jen tedy s vařenou zeleninou
Bývalá uživatelka #10411017.10.2018 19:50
Vypadá to úžasně. Můžeš mi prosím napsat podrobnější postup
samsonoh17.10.2018 19:56
Mňám! Tak to taky někdy zkusím
buccaneerka217.10.2018 20:05
Anulinek V kuřecím prsu udělat řez tak, aby vznikla kapsa, naplnit podušeným špenátem s česnekem + plátek sýra do každé kapsy tak, aby špenát nevytékal. Rozválet listové těsto na obdélník, položit na něho prso, z obou boků naříznout těsto na proužky a ty potom překládat na střídačku přes sebe, až se zabalí celé prso. Hodit na plech s pečicím papírem, péct asi 20-25 minut na 200 stupňů. Ale je to teda mega porce. Snědli jsme dva hladoví dospělí pouze jedno prso dohromady.
Bývalá uživatelka #10411017.10.2018 20:06
Jeee moc děkuji A to prso je jen za 25 minut dost udělané? Peču prsa většinou dýl.
buccaneerka217.10.2018 20:07
Anulinek Ještě jsem zapomněla, že prso před zabalením osolit a po zabalení potřít vajíčkem.
buccaneerka217.10.2018 20:08
Anulinek No, v receptu bylo 15-20, ale já jsem nechala 25 minut. Měla jsem extrémně velká a vysoká prsa, což příště vyměním za nižší nebo je seříznu, protože by snesla tak 30 minut, ale to už mi chytalo moc to těsto. Udělané bylo, ale ještě se nerozpadalo úplně.
Bývalá uživatelka #10411017.10.2018 20:09
No právě proto se na to ptám, že těsto dýl nevydrží. Díky, takže raději nižší prsa. Zkusím, děláš mi chutě
buccaneerka217.10.2018 20:24
Anulinek Tak dej vědět, jak pak chutnalo. Mému chlapovi hodně - prý to mám dát na seznam nejoblíbenějších jídel. A kluci by to chtěli o víkendu, ale to asi odmítám pro sedm lidí se s tím piplat.
Bývalá uživatelka #13823917.10.2018 20:34
To vypadá luxusně!
Bývalá uživatelka #12583317.10.2018 21:24
Úžasné to vyzerá.
Bývalá uživatelka #10411018.10.2018 6:25
Dám pak vědět 🙂. Díky za recept. Máš to fakt výstavní 🙂.
Bývalá uživatelka #8079019.10.2018 10:34
Vypadá to skvěle, to budu muset vyzkoušet
samsonoh28.10.2018 23:07
Děkuji za super recept! Před pár dny jsem dělala a všichni jsme e oblizovali až za ušima. Akorát jsem to udělala s žampionama na cibulce místo špenátu, prso jsem rozřízla podélně, aby bylo tenčí a bylo to prostě senzační Teď jsem udělala ještě jednu várku - nemůžeme se toho nabažit
buccaneerka229.10.2018 9:10
samsonoh Jsem ráda.
Bývalá uživatelka #10411011.11.2018 13:54
Tak dnes jsme si to dali k obědu, akorát špenát mám na cibulce a ne s česnekem. Bylo to famozne mnamozni 😍. DÍKY moc za recept A přílohu vařený brambory.
buccaneerka211.11.2018 15:46
Anulinek Jsem ráda, že chutnalo. U nás brambory moc nejedou, tak je máme výjimečně.
Bývalá uživatelka #10411011.11.2018 16:06
Já přílohy střídam,ale listové těsto je mastné, tak k tomu hranolky už by bylo moc. A my vařené rádi čerstvé a musí být dobrá odrůda.
samsonoh11.11.2018 20:12
my jsme to dnes měli taky
Bývalá uživatelka #10411011.11.2018 20:19
samsonoh fakt moc dobrý
samsonoh11.11.2018 20:25
Anulinek to je slabé slovo Já jsem to dneska dělala myslím z 1,5 kg kuřecích prsou (zase se žampiony) a celkem jich bylo .. vydrž, hned to spočítám... 17 ks
hmmm, taky bych si dala
Určitě si na zítra udělám,vypadá to skvěle.Jen tedy s vařenou zeleninou
Vypadá to úžasně. Můžeš mi prosím napsat podrobnější postup
Mňám! Tak to taky někdy zkusím
Anulinek V kuřecím prsu udělat řez tak, aby vznikla kapsa, naplnit podušeným špenátem s česnekem + plátek sýra do každé kapsy tak, aby špenát nevytékal. Rozválet listové těsto na obdélník, položit na něho prso, z obou boků naříznout těsto na proužky a ty potom překládat na střídačku přes sebe, až se zabalí celé prso. Hodit na plech s pečicím papírem, péct asi 20-25 minut na 200 stupňů. Ale je to teda mega porce. Snědli jsme dva hladoví dospělí pouze jedno prso dohromady.
Jeee moc děkuji
A to prso je jen za 25 minut dost udělané? Peču prsa většinou dýl.
Anulinek Ještě jsem zapomněla, že prso před zabalením osolit a po zabalení potřít vajíčkem.
Anulinek No, v receptu bylo 15-20, ale já jsem nechala 25 minut. Měla jsem extrémně velká a vysoká prsa, což příště vyměním za nižší nebo je seříznu, protože by snesla tak 30 minut, ale to už mi chytalo moc to těsto. Udělané bylo, ale ještě se nerozpadalo úplně.
No právě proto se na to ptám, že těsto dýl nevydrží. Díky, takže raději nižší prsa. Zkusím, děláš mi chutě
Anulinek Tak dej vědět, jak pak chutnalo. Mému chlapovi hodně - prý to mám dát na seznam nejoblíbenějších jídel. A kluci by to chtěli o víkendu, ale to asi odmítám pro sedm lidí se s tím piplat.
To vypadá luxusně!
Úžasné to vyzerá.
Dám pak vědět 🙂. Díky za recept. Máš to fakt výstavní 🙂.
Vypadá to skvěle, to budu muset vyzkoušet
Děkuji za super recept! Před pár dny jsem dělala a všichni jsme e oblizovali až za ušima. Akorát jsem to udělala s žampionama na cibulce místo špenátu, prso jsem rozřízla podélně, aby bylo tenčí a bylo to prostě senzační
Teď jsem udělala ještě jednu várku - nemůžeme se toho nabažit 
samsonoh Jsem ráda.
Tak dnes jsme si to dali k obědu, akorát špenát mám na cibulce a ne s česnekem. Bylo to famozne mnamozni 😍. DÍKY moc za recept
A přílohu vařený brambory.
Anulinek Jsem ráda, že chutnalo. U nás brambory moc nejedou, tak je máme výjimečně.
Já přílohy střídam,ale listové těsto je mastné, tak k tomu hranolky už by bylo moc. A my vařené rádi čerstvé a musí být dobrá odrůda.
my jsme to dnes měli taky
samsonoh
fakt moc dobrý 
Anulinek to je slabé slovo
Já jsem to dneska dělala myslím z 1,5 kg kuřecích prsou (zase se žampiony) a celkem jich bylo .. vydrž, hned to spočítám... 17 ks 
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.