Čekám miminko

Mé těhotenství začalo 3.2.2019

A v pátek hned na potvrzení + léky 😍 prosím, ať to teď vyjde

01.03.2019 14:57:28
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #183031 17.10.2018 15:40

    hmmm, taky bych si dala ;-)

  • Bývalá uživatelka #183044 17.10.2018 17:05

    Určitě si na zítra udělám,vypadá to skvěle.Jen tedy s vařenou zeleninou ;-)

  • Bývalá uživatelka #104110 17.10.2018 19:50

    Vypadá to úžasně. Můžeš mi prosím napsat podrobnější postup :-)

  • samsonoh 17.10.2018 19:56

    Mňám! Tak to taky někdy zkusím :-)

  • buccaneerka2 17.10.2018 20:05

    Anulinek V kuřecím prsu udělat řez tak, aby vznikla kapsa, naplnit podušeným špenátem s česnekem + plátek sýra do každé kapsy tak, aby špenát nevytékal. Rozválet listové těsto na obdélník, položit na něho prso, z obou boků naříznout těsto na proužky a ty potom překládat na střídačku přes sebe, až se zabalí celé prso. Hodit na plech s pečicím papírem, péct asi 20-25 minut na 200 stupňů. Ale je to teda mega porce. Snědli jsme dva hladoví dospělí pouze jedno prso dohromady.

  • Bývalá uživatelka #104110 17.10.2018 20:06

    Jeee moc děkuji :-) A to prso je jen za 25 minut dost udělané? Peču prsa většinou dýl.

  • buccaneerka2 17.10.2018 20:07

    Anulinek Ještě jsem zapomněla, že prso před zabalením osolit a po zabalení potřít vajíčkem.

  • buccaneerka2 17.10.2018 20:08

    Anulinek No, v receptu bylo 15-20, ale já jsem nechala 25 minut. Měla jsem extrémně velká a vysoká prsa, což příště vyměním za nižší nebo je seříznu, protože by snesla tak 30 minut, ale to už mi chytalo moc to těsto. Udělané bylo, ale ještě se nerozpadalo úplně.

  • Bývalá uživatelka #104110 17.10.2018 20:09

    No právě proto se na to ptám, že těsto dýl nevydrží. Díky, takže raději nižší prsa. Zkusím, děláš mi chutě :-)

  • buccaneerka2 17.10.2018 20:24

    Anulinek Tak dej vědět, jak pak chutnalo. Mému chlapovi hodně - prý to mám dát na seznam nejoblíbenějších jídel. A kluci by to chtěli o víkendu, ale to asi odmítám pro sedm lidí se s tím piplat.

  • Bývalá uživatelka #138239 17.10.2018 20:34

    To vypadá luxusně!

  • Bývalá uživatelka #125833 17.10.2018 21:24

    Úžasné to vyzerá.

  • Bývalá uživatelka #104110 18.10.2018 6:25

    Dám pak vědět 🙂. Díky za recept. Máš to fakt výstavní 🙂.

  • Bývalá uživatelka #80790 19.10.2018 10:34

    Vypadá to skvěle, to budu muset vyzkoušet :-)

  • samsonoh 28.10.2018 23:07

    Děkuji za super recept! Před pár dny jsem dělala a všichni jsme e oblizovali až za ušima. Akorát jsem to udělala s žampionama na cibulce místo špenátu, prso jsem rozřízla podélně, aby bylo tenčí a bylo to prostě senzační :-) Teď jsem udělala ještě jednu várku - nemůžeme se toho nabažit :-D

  • buccaneerka2 29.10.2018 9:10

    samsonoh Jsem ráda. :-)

  • Bývalá uživatelka #104110 11.11.2018 13:54

    Tak dnes jsme si to dali k obědu, akorát špenát mám na cibulce a ne s česnekem. Bylo to famozne mnamozni 😍. DÍKY moc za recept :-) A přílohu vařený brambory.

  • buccaneerka2 11.11.2018 15:46

    Anulinek Jsem ráda, že chutnalo. U nás brambory moc nejedou, tak je máme výjimečně.

  • Bývalá uživatelka #104110 11.11.2018 16:06

    Já přílohy střídam,ale listové těsto je mastné, tak k tomu hranolky už by bylo moc. A my vařené rádi čerstvé a musí být dobrá odrůda.

  • samsonoh 11.11.2018 20:12

    my jsme to dnes měli taky :-D

  • Bývalá uživatelka #104110 11.11.2018 20:19

    samsonoh :-D fakt moc dobrý :-)

  • samsonoh 11.11.2018 20:25

    Anulinek to je slabé slovo :-D Já jsem to dneska dělala myslím z 1,5 kg kuřecích prsou (zase se žampiony) a celkem jich bylo .. vydrž, hned to spočítám... 17 ks :-D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.