Domácí chléb
Ingredience:
5 hrnků (200ml) hladké mouky
1/2 balíčku drceného kmínu
sůl
1/2 hrnku mléka
1 droždí
cukr
1,5 hrnku vlažné vody
Porce: 1 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: cca 60 minut | Teplota: 180 °C
Postup:
Připravíme kvásek z vlažného mléka, trochy cukru a droždí. Mezitím smícháme mouku s kmínem a solí - soli více, aby to bylo slané. Dodáme kvásek, dle potřeby vodu a hodinu necháme kynout. Z těsta vytvoříme bochník a během pečení ho potíráme vodou se solí. Pečeme na 180°C do zlatova, případně do barvy, jakou máme rádi Chlebík je výborný a upečený má kolem 1300g
10.01.2013 17:20:56
je tak to je super, že školka bude takhle blízko
A to už takhle brzy zařizuješ školku?
Jo,protože u nás jsou jinak školky plné
Taky mě to šokuje, to si zjistím jak to je, abych něco nepropásla
Fajn, že bude mít Rýšánek kam chodit do školky

Mě říkala kolegyně, at si taky seženu školku takhle brzo, jinak nemám moc šanci
Tak je fajn, že už jste našli, doufám, že nám se to taky povede.
Teda. Tak já jsem teďka mluvila s kamarádkou, která je ředitelka v MŠ a říkala mi, že jsou plné letos a příští rok, protože jsou silné ročníky a musí vzít předškoláky, tak 3 leté děti vůbec neberou, ale že je to letos prvně. Že prý za tři roky už zase tolik dětí nebude, tak to nemáme teď vůbec řešit. To mě tedy dost překvapuje toto, protože sama učím v předškolním ročníku a dost se v několika MŠ pohybuji... No, ale asi je to dané i městem, kde se bydylí????
Děkuji
a záleží na městě,kde se bydlí
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.