Domácí chléb
Ingredience:
5 hrnků (200ml) hladké mouky
1/2 balíčku drceného kmínu
sůl
1/2 hrnku mléka
1 droždí
cukr
1,5 hrnku vlažné vody
Porce: 1 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: cca 60 minut | Teplota: 180 °C
Postup:
Připravíme kvásek z vlažného mléka, trochy cukru a droždí. Mezitím smícháme mouku s kmínem a solí - soli více, aby to bylo slané. Dodáme kvásek, dle potřeby vodu a hodinu necháme kynout. Z těsta vytvoříme bochník a během pečení ho potíráme vodou se solí. Pečeme na 180°C do zlatova, případně do barvy, jakou máme rádi Chlebík je výborný a upečený má kolem 1300g
10.01.2013 17:20:56
Znamenám si do seznamu, až nebudu vědět, na co koukat. Vypadá to dobře
Adam se v téhle roli předvedl. Vždy hrál idiota, ale tahle role je na metal.
Musím říct když jsem to viděla poprvé před dvěma lety, tak jsem si ze začátku říkala, jéé to bude nuda, když je to drama to na něj nebude sedět, ale opak byl pravdou, tady se mi líbí jaký výkon předvedl.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.