Domácí Pribináček
Ingredience:
Tvarohu
Smetana ke šlehání
Vanilkový cukr
Moučkový cukr
Ovoce
Porce: 3 | Doba přípravy: 20
Postup:
1) Ušleháme smetanu, všleháme tvaroh, dochutíme vanilkovým cukrem, případně moučkovým, či jiným.
2) Já dávala pro chuť 2 banány, které jsem si nejdříve rozmačkala v misce a poté také všlehala do krému.
3) Poté dáme do misek, mně to vyšlo na 3 kusy a dáme chladit. Nejlépe je tedy udělat baštu večer, aby se do rána vychladila
12.08.2012 7:46:03
To vypadá luxusně
Hoď mi jeden ke kafíčku 
Borlova příště budou lepší
Ale těsto se opravdu povedlo - když ho ještě teplý rozděláš, úplně cítíš tu nadýchanost, jako když si koupíš skořivocého šneka někde v pekárně. To mě fakt dostalo. Ráno na snídani jsem už spořádala 3
ale nějakou tu polevu navrch to asi chce - jak říkám, jsou sušší.
Skorici mam rada, taky bych si dala
Mňam
Myslíš že by to bylo dobrý i na slano? šunka,sýr,kečup,koření..nebo se na to tohle těsto nehodí?
Petulkafa můžeš to vyzkoušet, ale podle mě to bude suché. Na šunku/sýr atd. je lepší lístkové těsto. Kdybys chtěla tohle těsto, je lepší udělat už slaný koláč s nádivkou rovnou
Děkuju
nádivka taky nezní špatně
Chválím, chválím, chválím. Včera večer mě honila mlsná. Hledala jsem co bych snědla, nebo ukuchtila
Miluju věci se skořicí a ořechy, takže jsem hledala a našla a pak jsem si vzpoměla na tenhle recept. A skvělý, s těstem se krásně pracovalo a krásně to vonělo
Lexie0510 paráda
to mám radost. Jj těsto je skvělé. A neměla jsi to suché jako já? Protože já jsem se tam bála dát více másla na potření (jak bylo v receptu napsáno) a pak to bylo suché. Udělala jsi mi normálně chutě, asi to taky upeču o víkendu 
samsonoh já dělala z půlky dávky, aby toho nebylo moc. Máslem jsem nešetřila a i drobet na potření jsem dala
a jsou výborný, mám je jako samostatné a pak v pekáči nalepený na sebe, ty se ještě dopejkají, tak jsem na ně zvědavá. ale jsou luxusní
Lexie0510 jsem ráda, že chutnají
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.