Domácí Pribináček

Ingredience:

Tvarohu
Smetana ke šlehání
Vanilkový cukr
Moučkový cukr
Ovoce

Porce: 3 | Doba přípravy: 20

Postup:

1) Ušleháme smetanu, všleháme tvaroh, dochutíme vanilkovým cukrem, případně moučkovým, či jiným.

2) Já dávala pro chuť 2 banány, které jsem si nejdříve rozmačkala v misce a poté také všlehala do krému.

3) Poté dáme do misek, mně to vyšlo na 3 kusy a dáme chladit. Nejlépe je tedy udělat baštu večer, aby se do rána vychladila :)

12.08.2012 7:46:03
Emoce:
Komentáře:
  • full.avl 12.8.2012 9:39

    taky zkusím :)

  • JanaRad 12.8.2012 10:09

    Dělám pribináček, nebo tvaroháček docela často, ale na tu pravou chuť jsem narazila nedávno a manžel málem nenechal ani dětem. A jak? Dala jsem tvaroh, cukr a zakysanou smetanu!! A to byla bašta!!! Manžel skoro obracel misky naopak, aby všecho olízal:-D Když je krém moc hustý, stačí přidat trošku mléka

  • Martasek89 12.8.2012 10:18

    JJ, přesně tak :) Ale já radši šlehačku, zakyska je moc kyselá :D

  • Bývalá uživatelka #42269 12.8.2012 11:23

    Taky skusím, děkuji za dobrý tip :-)

  • Martasek89 12.8.2012 12:38

    Není zač, je to fakt žrádlo a rozhodně zdravější a levnější, než ta chemická umělotina koupená zvaná Pribináček a spol :)

  • JanaRad 12.8.2012 13:53

    Zakysanka je sice kyselá, ale když dám cukříček, je to móc dobré :-) A navíc to dělám z tvarohu z "mlíkárny" - vozí mi ho rodiče, mají blízko kravín, kde se prodává mléko, ale i další výrobky - tvaroh, jogurty, čerstvé sýry... A pak je to ještě dvakrát lepší

  • Martasek89 12.8.2012 13:58

    Tak to rozhodně :)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.