Výročí: Seznámení - Radim

5.9.2023 0:00 (dnes je to 1 roků a 5 měsíců)

Dnes je to 5 let kdy jsme se poprvé viděli a mě by v životě nenapadlo že spolu vytvoříme takto skvělou a velkou rodinu...Řadíme si moje LÁSKA(mého srdce šampión)... Moc miluju tebe i naše kluky...(S+R+T+N+N+F+R)❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

05.09.2023 21:37:13
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #180317 20.5.2018 23:14

    Ta vypada opravdu krasne. Rekla bych, ze je i "nedusiva", tak bych ji mohla zkusit upect. :-)

  • buccaneerka2 20.5.2018 23:25

    Je právě z té kyšky krásně mokrá, vůbec nedusí. Vždycky jsem bojovala s tím, že nahoře se mi už pálila a uvnitř nebyla upečená, potom nešla vyklopit a různé jiné problémy. Tahle mi vyšla už potřetí úplně krásně a miluju, že ji dám na hodinu na trouby a fakt se o nic nestarám, nekontroluju, prostě se vždycky povede na těch 170 stupňů. Fakt doporučuju. A začala jsem vysypávat formu hrubou moukou, což se mi taky osvědčilo víc než polohrubá.

  • samsonoh 21.5.2018 5:57

    No vypadá vážně krásně, už se můžeš vdávat ;-)

  • terryk 21.5.2018 7:04

    Hurá, konečně něco neketo!!!! Díky:-) Je krásná a bude-li mít někdy nějaké pekařské ambice, vyzkouším:-)

    PS: když to všechno smíchám a kydnu do formy, to hnědý se mi udělá jak?

  • buccaneerka2 21.5.2018 7:11

    samsonoh Tak tuhle větu jsem slyšela už před deseti lety, když jsem zvládla 10 různých pečených dezertů.

  • buccaneerka2 21.5.2018 7:16

    terryk To dělám tak, že z toho smíchaného do formy naleju jen trochu, potom si zbytek rozdělím na dvě části, přidám asi dvě lžíce kakaa do jedné části, druhou nechám bez. A leju do formy na střídačku a po nové vrstvě vždycky trochu promíchám špejlí.
    Zásada je, že hnědé musí být trochu méně než bílé, protože se to jinak všechno slije dohněda.

  • terryk 21.5.2018 7:18

    Ty jo, tak přece je tam nějakej háček, tohle bych to určitě zvorala:-D já umím maximalne těsto zamíchat a komplet nalejt do formy:-D

  • buccaneerka2 21.5.2018 7:19

    terryk i tak bude dobrá, ty barvy jsou jenom na efekt. Může být celá světlá nebo dáš kakao hned a bude celá kakaová.

  • terryk 21.5.2018 7:38

    Tak to bych mohla zvládnout:-D

  • buccaneerka2 21.5.2018 8:03

    terryk Určitě! Pro mě byla fakt bábovka dlouho postrach a výzva současně. Až jsem našla tento recept, vychytala dobu pečení a teď bych ji pekla i 2x za týden. :-D

  • terryk 21.5.2018 8:24

    :-D to věřím, když se daří, tak to by člověk pekl furt::-D

  • Bývalá uživatelka #182027 21.5.2018 17:56

    Upeču za chvilku dětem :-)Já peču pořád a baví mě to.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.