Tříkrálový koláč
Ingredience:
Těsto: celozrnná špaldová mouka, hera, strouhaná mrkev
Náplň: strouhaná jablka, slunečnicová semínka, sušené švestky a brusinky, mletá skořice, 1 fazolka, loupané mandle na ozdobu
Porce: 8 | Doba přípravy: 90 | Doba pečení: 45 | Teplota: 180 °C
Postup:
Bohužel se nepodařilo zachytit nedotčený.
Postup: formu vyložit pečicím papírem a polovinou těsta, dát náplň, druhou polovinou těsta přiklopit, ozdobit mandlemi, z pečicího papíru vystříhat korunu, péct, sníst.
07.01.2015 15:04:24
taky zkusím
Dělám pribináček, nebo tvaroháček docela často, ale na tu pravou chuť jsem narazila nedávno a manžel málem nenechal ani dětem. A jak? Dala jsem tvaroh, cukr a zakysanou smetanu!! A to byla bašta!!! Manžel skoro obracel misky naopak, aby všecho olízal
Když je krém moc hustý, stačí přidat trošku mléka
JJ, přesně tak
Ale já radši šlehačku, zakyska je moc kyselá 
Taky skusím, děkuji za dobrý tip
Není zač, je to fakt žrádlo a rozhodně zdravější a levnější, než ta chemická umělotina koupená zvaná Pribináček a spol
Zakysanka je sice kyselá, ale když dám cukříček, je to móc dobré
A navíc to dělám z tvarohu z "mlíkárny" - vozí mi ho rodiče, mají blízko kravín, kde se prodává mléko, ale i další výrobky - tvaroh, jogurty, čerstvé sýry... A pak je to ještě dvakrát lepší
Tak to rozhodně
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.