Ach, ta moje žravost...
Ingredience:
listové těsto vyválené už z obchodu, zbytek rajského protlaku, trochu jemně pálivého kečupu, koření na pizzu, jeden přimražený nastrouhaný hermelín, půlka vajíčka, sůl
Porce: 2 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 10 minut | Teplota: 200 °C
Postup:
Zítra mi má dojít ms, už dva dny jsem líná dojít do obchodu pro pečivo, tak mě honí mlsná a vymýšlím, co bych si tak ukuchtila...doma toho moc není, takže po poledních palačinkách s pomazánkou ze zakysané smetany a banánu jsem teď narychlo udělala šneky.
23.07.2017 21:20:05
Vypadá moc dobře.
určitě moc chutnal
lucy0202 děkuji, dělala jsem potahovaný prvně, tak dle toho i vypadal
Vážně?podle fotky bych řekla,že už v tom máš praxi
taky bych řekla, že to není poprvé
že už to umíš, jsi šikula. O téhle potahovací hmotě jsem neslyšela, ale rozhodně zkusím, vypadá daleko levněji než marcipán nebo fondán.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.