Ach, ta moje žravost...

Ingredience:

listové těsto vyválené už z obchodu, zbytek rajského protlaku, trochu jemně pálivého kečupu, koření na pizzu, jeden přimražený nastrouhaný hermelín, půlka vajíčka, sůl

Porce: 2 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 10 minut | Teplota: 200 °C

Postup:

Zítra mi má dojít ms, už dva dny jsem líná dojít do obchodu pro pečivo, tak mě honí mlsná a vymýšlím, co bych si tak ukuchtila...doma toho moc není, takže po poledních palačinkách s pomazánkou ze zakysané smetany a banánu jsem teď narychlo udělala šneky.

IMG_20170723_210819
23.07.2017 21:20:05
Emoce:
Komentáře:
  • samsonoh 4.11.2017 0:12

    Mňaaaam!

  • buccaneerka2 4.11.2017 0:52

    A zítra ráno se chystám na moravské dvojctihodné koláče. :-)

  • Bývalá uživatelka #175376 4.11.2017 9:00

    Ooo mňaam :D :D Tohle si musím udělat :D Minule mi mamka udělala slaný koláč z listovyho,dýní,vajíčkem,cibulkou a to bylo luxusní

  • samsonoh 4.11.2017 10:11

    Ty jo, to jsem ještě neslyšela - dvojctihodný koláč.
    Já se teď chystám na lívanečky, dostala jsem na ně chuť :-)

  • buccaneerka2 4.11.2017 10:14

    samsonoh No, pokud se povedou, tak ti to dneska zdokumentuju. Jsou z kynutého těsta, nejprve se zadělají jako buchty s tvarohem a potom se na ně shora přitlačí sklenička a do toho důlku se dá druhá náplň (povidla, mák nebo ořechy). Proto dvojctihodné. Za chvíli běžím k mamce pro mák a jdu na to. :)

  • samsonoh 4.11.2017 10:41

    Joooo, tak to znám! Ty jsou boží!!! :-D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.