Šneky s kysaným zelím

Ingredience:

listové těsto, kysané zelí, maďarská klobása, vajíčko, grilovací koření

Porce: 6 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C

Postup:

Na listové těsto poklademe vymačkané kysané zelí, posypeme malými kostičkami klobásy, zatočíme, hodíme na 10 minut do mražáku ztuhnout, potom nakrájíme na kolečka, položíme na plech, potřeme vajíčkem smíchaným s vodou, posypeme grilovacím kořením a pečeme asi 15-20 minut dozlatova podle trouby. Celkem ze dvou rozválených listových těst cca 70-80 kousků.

signal-2017-11-03-211738 signal-2017-11-03-213439 signal-2017-11-03-214409 signal-2017-11-03-220244
03.11.2017 22:34:28
Emoce:
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #18914 3.1.2015 17:13

    to vypadá dobře. zrovna sem chtěla hledat něco s cizrnou ;-)

  • full.avl 3.1.2015 17:21

    tenhle týden jsem byla nucená dělat po 3 :D nejdřív táta a máma a pak i ségra, no a dneska jsem na něj dostala chuť já. Tu čalamádu jsem tam fakt švihla náhodou a jo je to dobré i s ní. :)

  • Bývalá uživatelka #18914 3.1.2015 17:23

    mrkev by v tom byla asi moc tvrdá, že? tu bych tam s klidem dala taky :D

  • Bývalá uživatelka #92984 3.1.2015 18:41

    Ty jo, tak to asi zkusím :-) Tu cizrnu opravdu stačí jenom namočit?

  • full.avl 3.1.2015 18:56

    Sedna stačí namočit :) já jí zobu i za syrova normálně :-) Dneska byla namočená max hodinu, prostě jsem na ní dostala chuť tak jsem to takhle krásně splácala. :) Ona je chuťově výborná i nevařená. Ale můžeš použít i nakládanou v nálevu.
    Mám zkušenost, že když jsem jí vařila tak se rozpadala. Když jí dělám takhle tak lépe drží

  • Bývalá uživatelka #136411 3.1.2015 19:12

    Tak to by nam asi nejelo,ale jinak vypada to hezky,ja bych chtela zkusit kus kus :-)

  • Bývalá uživatelka #92984 3.1.2015 19:14

    Díky! :-) Já jsem ji dřív vařila, ale jednou mi po ní nebylo dobře a od té doby jsem na ni neměla jednu chuť... až teď, když jsem viděla tu tvoji fotku :-D

  • Bývalá uživatelka #18914 3.1.2015 19:35

    sisinecka: když nezkusíš, nemůýžeš vědět, a vždy jde zkusit z menšího množství ;-) kuskus není špatnej, občas ho dělám Vítovi, ale nám víc chutná tarhoňa :-)

  • Bývalá uživatelka #136411 3.1.2015 22:02

    Tak urcite casem nejaky vyzkousim :-)

  • Bývalá uživatelka #40352 4.1.2015 1:40

    Mnam falafel, ale doma jsem jeste nedelala. Petrzeli myslis korenovou nebo zelenou petrzelku? Urcite vyzkousim :)

  • full.avl 6.1.2015 10:49

    Sisinecka23 Nu, jelikož se pokoušíš hubnout, tak tahle strava by ti bodla :-)

    suenos zelenou :)

  • Bývalá uživatelka #136411 6.1.2015 11:00

    aha tak diky :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.