Šneky s kysaným zelím

Ingredience:

listové těsto, kysané zelí, maďarská klobása, vajíčko, grilovací koření

Porce: 6 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C

Postup:

Na listové těsto poklademe vymačkané kysané zelí, posypeme malými kostičkami klobásy, zatočíme, hodíme na 10 minut do mražáku ztuhnout, potom nakrájíme na kolečka, položíme na plech, potřeme vajíčkem smíchaným s vodou, posypeme grilovacím kořením a pečeme asi 15-20 minut dozlatova podle trouby. Celkem ze dvou rozválených listových těst cca 70-80 kousků.

signal-2017-11-03-211738 signal-2017-11-03-213439 signal-2017-11-03-214409 signal-2017-11-03-220244
03.11.2017 22:34:28
Emoce:
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #20068 30.7.2012 23:33

    Ani nemluv! :D Já taky... Můj chlap a dva kámoši se rozhodli, že nás ženské pozvou do kina, tak jsme to viděli ve 3D a to byla naprostá pecka!!! :)

  • Andrea060289 31.7.2012 7:12

    Taky jsme byli s manžou ve 3D a nelituju toho :D :) .

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.