Šneky s kysaným zelím

Ingredience:

listové těsto, kysané zelí, maďarská klobása, vajíčko, grilovací koření

Porce: 6 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C

Postup:

Na listové těsto poklademe vymačkané kysané zelí, posypeme malými kostičkami klobásy, zatočíme, hodíme na 10 minut do mražáku ztuhnout, potom nakrájíme na kolečka, položíme na plech, potřeme vajíčkem smíchaným s vodou, posypeme grilovacím kořením a pečeme asi 15-20 minut dozlatova podle trouby. Celkem ze dvou rozválených listových těst cca 70-80 kousků.

signal-2017-11-03-211738 signal-2017-11-03-213439 signal-2017-11-03-214409 signal-2017-11-03-220244
03.11.2017 22:34:28
Emoce:
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #43859 30.4.2013 21:41

    to je krásný..:) teď už budou jen sílit..

  • birknerka 30.4.2013 22:10

    gratuluji!!!!!! užívej si bezstarostné těhtenství. Tiše závidím!!!!

  • Bývalá uživatelka #41015 1.5.2013 11:13

    To je hezké, že si to užil už i tatínek:-) u nás malá kope všechny kolem, ale když si chce sáhnout tatínek, tak se ani nehne. Doufám, že na ni bude mít stejně uklidňující moc i po porodu:-)

  • Single 1.5.2013 11:30

    No, jestli to bude fungovat i po porodu, tak u našeho tatínka bude mrňousek pěkně řádit :D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.