Moravské dvojctihodné koláče

Ingredience:

mouka, cukr, droždí, mléko, žloutky, povidla, tvaroh, mák

Porce: 10 | Doba přípravy: 1 hodina | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 180 °C

Postup:

Pro mě neskutečně složitý, mnohokrokový. Recept pošlu na požádání.

signal-2017-11-04-151453 signal-2017-11-04-161508 signal-2017-11-04-163733 signal-2017-11-04-164737 signal-2017-11-04-170214 signal-2017-11-04-171706 signal-2017-11-04-173935 signal-2017-11-04-180742
04.11.2017 18:13:56
Emoce:
Komentáře:
  • sisterrys 22.12.2017 20:27

    To vypadá na těhotenský chutě :-D ;-)

  • buccaneerka2 22.12.2017 21:16

    Ale ne, jediné, co teď moje těhotenské chutě zbožňují, je kyselé zelí... ale banány jsem měla koupené a nemůžu je pozřít, protože z nich zvracím. Tak jsem je zkusila mixnout na zmrzlinu. Není to špatné, ale po jednom nanuku mi není úplně nejlépe, takže zřejmě banán nepozřu do konce těhu v žádné podobě. :-(

  • sisterrys 23.12.2017 9:09

    Aha, takže za to stejně mohou těhotenské chutě ;-) Já jsem právě na zmrzline ujizdela.
    Nemohla jsem naopak čokoládu, kterou miluju. Jakmile ale přešly kolem 18tt nevolnosti, už jsem zas mohla vše. ;-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.