Moravské dvojctihodné koláče

Ingredience:

mouka, cukr, droždí, mléko, žloutky, povidla, tvaroh, mák

Porce: 10 | Doba přípravy: 1 hodina | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 180 °C

Postup:

Pro mě neskutečně složitý, mnohokrokový. Recept pošlu na požádání.

signal-2017-11-04-151453 signal-2017-11-04-161508 signal-2017-11-04-163733 signal-2017-11-04-164737 signal-2017-11-04-170214 signal-2017-11-04-171706 signal-2017-11-04-173935 signal-2017-11-04-180742
04.11.2017 18:13:56
Komentáře:
  • luckasim 10.12.2017 20:07

    Super 😉

  • Bývalá uživatelka #138239 10.12.2017 21:03

    Mňam;-)

  • samsonoh 10.12.2017 23:48

    Paráda! To musím zkusit, manžel bude nadšený :-)

  • whitehorse1 11.12.2017 7:04

    já to chtěla vyzkoušet hlavně kvůli manželovi, který má raději nugetu než nutelu. a i dcera sáhne raději po nugetě.
    nejdřív to bylo dost řídké, ale po pobytu v lednici pěkně ztuhlo.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.