Kefírová buchta s povidlovými piškoty
Ingredience:
na těsto: 3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 vejce, 1 kyška (nebo kefír), PDP, půl hrnku oleje
piškoty, povidla, čokoládová poleva podle chuti a zkušenosti
Porce: 10 | Doba přípravy: 15 minut | Doba pečení: 25 minut | Teplota: 180 °C
Postup:
Všechny ingredience na těsto smíchat dohromady, nalít na plech vyložený pečicím papírem (nebo vymazaný a vysypaný), naukládat piškoty natřené povidly, hodit do trouby a po upečení přelít čokoládovou polevou.
25.11.2017 14:00:00
Vypada to chutně. A bod dávám i za odvahu strávit část tropického dne u trouby. Já se potom i na zadku ještě teď, a to jsem strávila tři hodiny na koupališti
Ty jako u nas bylo 20 a zatazeno s vetrem, kdyz jsem to davala pect
Ty brdo, jinej kontinent
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.