Kefírová buchta s povidlovými piškoty

Ingredience:

na těsto: 3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 vejce, 1 kyška (nebo kefír), PDP, půl hrnku oleje
piškoty, povidla, čokoládová poleva podle chuti a zkušenosti

Porce: 10 | Doba přípravy: 15 minut | Doba pečení: 25 minut | Teplota: 180 °C

Postup:

Všechny ingredience na těsto smíchat dohromady, nalít na plech vyložený pečicím papírem (nebo vymazaný a vysypaný), naukládat piškoty natřené povidly, hodit do trouby a po upečení přelít čokoládovou polevou.

signal-2017-11-25-134157 signal-2017-11-25-135027
25.11.2017 14:00:00
Komentáře:
  • luckasim 10.12.2017 20:07

    Super 😉

  • Bývalá uživatelka #138239 10.12.2017 21:03

    Mňam;-)

  • samsonoh 10.12.2017 23:48

    Paráda! To musím zkusit, manžel bude nadšený :-)

  • whitehorse1 11.12.2017 7:04

    já to chtěla vyzkoušet hlavně kvůli manželovi, který má raději nugetu než nutelu. a i dcera sáhne raději po nugetě.
    nejdřív to bylo dost řídké, ale po pobytu v lednici pěkně ztuhlo.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.