Kefírová buchta s povidlovými piškoty

Ingredience:

na těsto: 3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 vejce, 1 kyška (nebo kefír), PDP, půl hrnku oleje
piškoty, povidla, čokoládová poleva podle chuti a zkušenosti

Porce: 10 | Doba přípravy: 15 minut | Doba pečení: 25 minut | Teplota: 180 °C

Postup:

Všechny ingredience na těsto smíchat dohromady, nalít na plech vyložený pečicím papírem (nebo vymazaný a vysypaný), naukládat piškoty natřené povidly, hodit do trouby a po upečení přelít čokoládovou polevou.

signal-2017-11-25-134157 signal-2017-11-25-135027
25.11.2017 14:00:00
Komentáře:
  • terryk 20.7.2018 20:36

    Vypada to chutně. A bod dávám i za odvahu strávit část tropického dne u trouby. Já se potom i na zadku ještě teď, a to jsem strávila tři hodiny na koupališti :-D

  • Shierley1 20.7.2018 20:51

    Ty jako u nas bylo 20 a zatazeno s vetrem, kdyz jsem to davala pect :-D

  • terryk 20.7.2018 21:05

    Ty brdo, jinej kontinent :-D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.