Kefírová buchta s povidlovými piškoty

Ingredience:

na těsto: 3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 vejce, 1 kyška (nebo kefír), PDP, půl hrnku oleje
piškoty, povidla, čokoládová poleva podle chuti a zkušenosti

Porce: 10 | Doba přípravy: 15 minut | Doba pečení: 25 minut | Teplota: 180 °C

Postup:

Všechny ingredience na těsto smíchat dohromady, nalít na plech vyložený pečicím papírem (nebo vymazaný a vysypaný), naukládat piškoty natřené povidly, hodit do trouby a po upečení přelít čokoládovou polevou.

signal-2017-11-25-134157 signal-2017-11-25-135027
25.11.2017 14:00:00
Komentáře:
  • marketaj 3.5.2018 6:51

    Předpokládám ze hladká mouka;-)

  • buccaneerka2 3.5.2018 14:26

    Hladká nebo polohrubá byla v receptu. Nevím, která vyjde lépe.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.