Porce: 6 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 30 minut | Teplota: 200 °C
Postup:
Co dům dal.
12.12.2017 19:46:19
Emoce:
Komentáře:
11misicka27.1.2018 11:38
super, mamka s babi delavaji z lineckeho
buccaneerka227.1.2018 11:43
11misicka Tohle právě chutnalo dost podobně jako linecké. Zpracovávalo se suprově, to jsem ještě nezažila takové těsto.
11misicka27.1.2018 12:00
buccaneerka2 tak paráda, taky bych mohla někdy udelat
Borlova27.1.2018 14:25
Vypadá krásně, ale moc si ho nedokáži s kynutého těsta představit, u nás se dělá z lineckého těsta a ten zbožňujeme.
buccaneerka227.1.2018 14:30
Borlova Vyzkoušej a uvidíš. Z kolegyň v práci žádná nepoznala, že je z kynutého těsta.
Borlova27.1.2018 16:08
Když my máme furt rozbitou tu troubu, takže v ní upeču jen štrůdl který se dá obrátit během pečení a pizzu která je tenká, tak se v ní udělá i bez pečení horního topného tělesa a maso. Musela bych ho jet upéct k dědovi do bytu.
buccaneerka227.1.2018 16:20
Borlova Aha, to je nic moc. Já jdu za chvíli péct dva jablečné štrúdly. Jdeme zítra k mamce na oběd, tak jsem se nabídla, že aspoň upeču dezert po obědě, ať nedělá všechno mamka. I když teď lituju - ona chtěla dělat jahodovou bublaninu.
Borlova27.1.2018 16:46
Já jdu právě taky péct štrůdl Tedy akorát pivní z dělaného těsta, ale docela se na něj těším, už jsme dlouho neměli. Jahodová bublanina by u mě neuspěla Nemám ráda jahody, co jsou upečený, uvařený apod. U těch jediných mi to vadí co se týče ovoce. Mám je ráda je jen čerstvé.
buccaneerka227.1.2018 16:54
Borlova Já zase nemám ráda bublaninu z čerstvého ovoce a ze zavařeného sním jenom s jahodami. Nesnáším třešňovou bublaninu, švestkovou a jediná, kterou ještě někdy sním, je meruňková, jinak nic. Jahodová vede. A štrúdl teda dělám z kupovaného listového těsta a dávám zavařená nastrouhaná jablka.
Carrie00727.1.2018 16:55
Mohla bych poprosit o recept? Vypadá moc dobře a už mi dochází nápady na pečení 🙂
super, mamka s babi delavaji z lineckeho
11misicka Tohle právě chutnalo dost podobně jako linecké. Zpracovávalo se suprově, to jsem ještě nezažila takové těsto.
buccaneerka2 tak paráda, taky bych mohla někdy udelat
Vypadá krásně, ale moc si ho nedokáži s kynutého těsta představit
, u nás se dělá z lineckého těsta a ten zbožňujeme.
Borlova Vyzkoušej a uvidíš. Z kolegyň v práci žádná nepoznala, že je z kynutého těsta.
Když my máme furt rozbitou tu troubu, takže v ní upeču jen štrůdl který se dá obrátit během pečení a pizzu která je tenká, tak se v ní udělá i bez pečení horního topného tělesa
a maso. Musela bych ho jet upéct k dědovi do bytu.
Borlova Aha, to je nic moc. Já jdu za chvíli péct dva jablečné štrúdly. Jdeme zítra k mamce na oběd, tak jsem se nabídla, že aspoň upeču dezert po obědě, ať nedělá všechno mamka. I když teď lituju - ona chtěla dělat jahodovou bublaninu.
Já jdu právě taky péct štrůdl
Tedy akorát pivní z dělaného těsta, ale docela se na něj těším, už jsme dlouho neměli. Jahodová bublanina by u mě neuspěla
Nemám ráda jahody, co jsou upečený, uvařený apod.
U těch jediných mi to vadí co se týče ovoce. Mám je ráda je jen čerstvé.
Borlova Já zase nemám ráda bublaninu z čerstvého ovoce a ze zavařeného sním jenom s jahodami. Nesnáším třešňovou bublaninu, švestkovou a jediná, kterou ještě někdy sním, je meruňková, jinak nic. Jahodová vede. A štrúdl teda dělám z kupovaného listového těsta a dávám zavařená nastrouhaná jablka.
Mohla bych poprosit o recept? Vypadá moc dobře a už mi dochází nápady na pečení 🙂
Carrie007 Pošlu nafocený přes sz.
buccaneerka2 moc děkuju!
ahoj,vypada skvele..muzu poprosit o recept?
Kamkri Posílám do SZ.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.