Pruský mřížkový koláč
Ingredience:
Kvásek: mléko, cukr, droždí
Těsto: máslo, cukr moučka, žloutek, hrubá mouka, sůl, pomerančová kůra, vanilkový cukr
Tvarohová náplň: tvaroh, cukr moučka, vajíčko
Maková náplň: mléko, mletý mák, cukr moučka, vanilkový cukr, med, máslo, strouhaný perník na zahuštění
Porce: 10 | Doba přípravy: 60 minut | Doba pečení: 30 minut | Teplota: 200 °C
Postup:
Pošlu zájemcům. Klasické kynuté těsto. Náplň jsem dávala povidla nebo tvarohovou s vajíčkem a cukrem.
27.01.2018 11:10:18
Super 😉
Mňam
Paráda! To musím zkusit, manžel bude nadšený
já to chtěla vyzkoušet hlavně kvůli manželovi, který má raději nugetu než nutelu. a i dcera sáhne raději po nugetě.
nejdřív to bylo dost řídké, ale po pobytu v lednici pěkně ztuhlo.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.