Pruský mřížkový koláč

Ingredience:

Kvásek: mléko, cukr, droždí
Těsto: máslo, cukr moučka, žloutek, hrubá mouka, sůl, pomerančová kůra, vanilkový cukr
Tvarohová náplň: tvaroh, cukr moučka, vajíčko
Maková náplň: mléko, mletý mák, cukr moučka, vanilkový cukr, med, máslo, strouhaný perník na zahuštění

Porce: 10 | Doba přípravy: 60 minut | Doba pečení: 30 minut | Teplota: 200 °C

Postup:

Pošlu zájemcům. Klasické kynuté těsto. Náplň jsem dávala povidla nebo tvarohovou s vajíčkem a cukrem.

signal-2018-01-22-204011
27.01.2018 11:10:18
Komentáře:
  • luckasim 10.12.2017 20:07

    Super 😉

  • Bývalá uživatelka #138239 10.12.2017 21:03

    Mňam;-)

  • samsonoh 10.12.2017 23:48

    Paráda! To musím zkusit, manžel bude nadšený :-)

  • whitehorse1 11.12.2017 7:04

    já to chtěla vyzkoušet hlavně kvůli manželovi, který má raději nugetu než nutelu. a i dcera sáhne raději po nugetě.
    nejdřív to bylo dost řídké, ale po pobytu v lednici pěkně ztuhlo.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.