Porce: 8 | Doba přípravy: 20 minut | Doba pečení: 30 minut | Teplota: 220 °C
Postup:
Dodám na požádání.
12.02.2018 16:32:24
Emoce:
Komentáře:
inah9125.11.2017 15:09
Mňamka! Co je to PDP? Prášek do pečiva? A myslíš, že by místo kefíru šel obyčejný bílý jogurt? Kolik jsi tam dávala toho kefíru? Díky
buccaneerka225.11.2017 17:02
Ahoj, ano, je to prášek do pečiva. Určitě můžeš dát i bílý jogurt, případně mléko. Kefíru jsem dávala 400 ml, ale bylo to tuhé, takže jsem dodávala mléko. Půl litru bude akorát.
inah9125.11.2017 17:03
Už na tom pracuju
buccaneerka225.11.2017 17:25
inah91 Super, pak dej vědět, jak to dopadlo. Jinak já si při ochutnání říkám, že těch povidel jsem tam mohla dát daleko více - jsou cítit jenom maličko, tak bych to klidně příště asi mázla po celém povrchu a pokryla piškoty hustěji, ale dá se to i tak. A taky jsem ještě viděla jeden fígl u jiné buchty - po upečení udělat do buchty koncem vařečky díry a až potom nalévat polevu - ona do těch děr nateče a je to potom chutnější, když je uvnitř, nejenom navrchu.
inah9125.11.2017 19:56
buccaneerka2 čoveče, tak je to dobré, čekala jsem, že to bude suché, ale je to mňamka. tak ještě jednou díky za inspiraci
buccaneerka225.11.2017 20:45
inah91 Já mám odmala ráda veškeré kefírové, kyškové a jogurtové buchty právě proto, že jsou mokré.
Bývalá uživatelka #18045626.11.2017 0:13
Mnam,tebe chci domu! Budu muset taky udělat,protože si nedokážu představit tu chut..
Mňamka!
Co je to PDP?
Prášek do pečiva?
A myslíš, že by místo kefíru šel obyčejný bílý jogurt? Kolik jsi tam dávala toho kefíru?
Díky 
Ahoj, ano, je to prášek do pečiva. Určitě můžeš dát i bílý jogurt, případně mléko. Kefíru jsem dávala 400 ml, ale bylo to tuhé, takže jsem dodávala mléko. Půl litru bude akorát.
Už na tom pracuju
inah91 Super, pak dej vědět, jak to dopadlo.
Jinak já si při ochutnání říkám, že těch povidel jsem tam mohla dát daleko více - jsou cítit jenom maličko, tak bych to klidně příště asi mázla po celém povrchu a pokryla piškoty hustěji, ale dá se to i tak. A taky jsem ještě viděla jeden fígl u jiné buchty - po upečení udělat do buchty koncem vařečky díry a až potom nalévat polevu - ona do těch děr nateče a je to potom chutnější, když je uvnitř, nejenom navrchu.
buccaneerka2 čoveče, tak je to dobré, čekala jsem, že to bude suché, ale je to mňamka. tak ještě jednou díky za inspiraci
inah91 Já mám odmala ráda veškeré kefírové, kyškové a jogurtové buchty právě proto, že jsou mokré.
Mnam,tebe chci domu!
Budu muset taky udělat,protože si nedokážu představit tu chut..
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.