Porce: 4 | Doba přípravy: 40 minut | Doba vaření: 15 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 200 °C
Postup:
...
17.10.2018 15:37:55
Emoce:
Komentáře:
Bývalá uživatelka #18031720.5.2018 23:14
Ta vypada opravdu krasne. Rekla bych, ze je i "nedusiva", tak bych ji mohla zkusit upect.
buccaneerka220.5.2018 23:25
Je právě z té kyšky krásně mokrá, vůbec nedusí. Vždycky jsem bojovala s tím, že nahoře se mi už pálila a uvnitř nebyla upečená, potom nešla vyklopit a různé jiné problémy. Tahle mi vyšla už potřetí úplně krásně a miluju, že ji dám na hodinu na trouby a fakt se o nic nestarám, nekontroluju, prostě se vždycky povede na těch 170 stupňů. Fakt doporučuju. A začala jsem vysypávat formu hrubou moukou, což se mi taky osvědčilo víc než polohrubá.
samsonoh21.5.2018 5:57
No vypadá vážně krásně, už se můžeš vdávat
terryk21.5.2018 7:04
Hurá, konečně něco neketo!!!! Díky Je krásná a bude-li mít někdy nějaké pekařské ambice, vyzkouším
PS: když to všechno smíchám a kydnu do formy, to hnědý se mi udělá jak?
buccaneerka221.5.2018 7:11
samsonoh Tak tuhle větu jsem slyšela už před deseti lety, když jsem zvládla 10 různých pečených dezertů.
buccaneerka221.5.2018 7:16
terryk To dělám tak, že z toho smíchaného do formy naleju jen trochu, potom si zbytek rozdělím na dvě části, přidám asi dvě lžíce kakaa do jedné části, druhou nechám bez. A leju do formy na střídačku a po nové vrstvě vždycky trochu promíchám špejlí. Zásada je, že hnědé musí být trochu méně než bílé, protože se to jinak všechno slije dohněda.
terryk21.5.2018 7:18
Ty jo, tak přece je tam nějakej háček, tohle bych to určitě zvorala já umím maximalne těsto zamíchat a komplet nalejt do formy
buccaneerka221.5.2018 7:19
terryk i tak bude dobrá, ty barvy jsou jenom na efekt. Může být celá světlá nebo dáš kakao hned a bude celá kakaová.
terryk21.5.2018 7:38
Tak to bych mohla zvládnout
buccaneerka221.5.2018 8:03
terryk Určitě! Pro mě byla fakt bábovka dlouho postrach a výzva současně. Až jsem našla tento recept, vychytala dobu pečení a teď bych ji pekla i 2x za týden.
terryk21.5.2018 8:24
to věřím, když se daří, tak to by člověk pekl furt::-D
Bývalá uživatelka #18202721.5.2018 17:56
Upeču za chvilku dětem Já peču pořád a baví mě to.
Ta vypada opravdu krasne. Rekla bych, ze je i "nedusiva", tak bych ji mohla zkusit upect.![:-)](/design/westie/smileys/smile.png)
Je právě z té kyšky krásně mokrá, vůbec nedusí. Vždycky jsem bojovala s tím, že nahoře se mi už pálila a uvnitř nebyla upečená, potom nešla vyklopit a různé jiné problémy. Tahle mi vyšla už potřetí úplně krásně a miluju, že ji dám na hodinu na trouby a fakt se o nic nestarám, nekontroluju, prostě se vždycky povede na těch 170 stupňů. Fakt doporučuju. A začala jsem vysypávat formu hrubou moukou, což se mi taky osvědčilo víc než polohrubá.
No vypadá vážně krásně, už se můžeš vdávat![;-)](/design/westie/smileys/blink.png)
Hurá, konečně něco neketo!!!! Díky
Je krásná a bude-li mít někdy nějaké pekařské ambice, vyzkouším![:-)](/design/westie/smileys/smile.png)
PS: když to všechno smíchám a kydnu do formy, to hnědý se mi udělá jak?
samsonoh Tak tuhle větu jsem slyšela už před deseti lety, když jsem zvládla 10 různých pečených dezertů.
terryk To dělám tak, že z toho smíchaného do formy naleju jen trochu, potom si zbytek rozdělím na dvě části, přidám asi dvě lžíce kakaa do jedné části, druhou nechám bez. A leju do formy na střídačku a po nové vrstvě vždycky trochu promíchám špejlí.
Zásada je, že hnědé musí být trochu méně než bílé, protože se to jinak všechno slije dohněda.
Ty jo, tak přece je tam nějakej háček, tohle bych to určitě zvorala
já umím maximalne těsto zamíchat a komplet nalejt do formy![:-D](/design/westie/smileys/muhehe.png)
terryk i tak bude dobrá, ty barvy jsou jenom na efekt. Může být celá světlá nebo dáš kakao hned a bude celá kakaová.
Tak to bych mohla zvládnout![:-D](/design/westie/smileys/muhehe.png)
terryk Určitě! Pro mě byla fakt bábovka dlouho postrach a výzva současně. Až jsem našla tento recept, vychytala dobu pečení a teď bych ji pekla i 2x za týden.![:-D](/design/westie/smileys/muhehe.png)
Upeču za chvilku dětem
Já peču pořád a baví mě to.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.