Veganské kynuté buchty, plněné čokoládou

Ingredience:

kostka droždí + lžíce cukru + 250 ml vody, nechat udělat kvásek.
ten potom zamícháme do:
půl kila mouky
špetka soli
vanilkový cukr
50 gramů rozpuštěného rostlinného tuku (nebo oleje)

něco na náplň, já zvolila domácí čokoládu :-)

Porce: 4 | Doba pečení: 15 | Teplota: 180 °C

Postup:

Postup úplně stejný, jako u NEveganských buchet. :-)
a prostě jen upéct a sežrat! :-D

25.01.2015 15:18:59
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #176511 3.2.2018 17:02

    Vypadá luxusně

  • terryk 3.2.2018 18:39

    Koukám, že vy máte rádi echt tučný věci:-D ale ta sekaná vypadá luxusně!!

  • buccaneerka2 3.2.2018 20:44

    terryk Po čtyřech měsících, kdy jsem nemohla žádné uzeniny, mi teď nejvíc chutnají klobásy a maso. :-D navíc přítel potřebuje mleté jídlo kvůli žaludku. Ale sekaná bude tak jednou za půl roku, to nepatří k oblíbeným. A polovinu asi odnesu taťkovi, který ji má rád.

  • terryk 3.2.2018 20:54

    Jo, na klobáskách jsem teď v posledním tehu taky ujížděla:-D a dala bych si i teď, kdybysme nějakou měli:-) jinak sekanou mám už zase ráda, ale neumím si ji představit s tou slaninou:-)

  • buccaneerka2 3.2.2018 21:01

    Ta je jenom nahoře a krásně křupavá.

  • terryk 3.2.2018 21:06

    To věřím:-) zní to lákavě.

  • Bývalá uživatelka #161912 4.2.2018 19:23

    Ta slanina nahore me na tom zaujala nejvic :-D do dnes vzpominam jak jsem si na jedny dovoleny uzivala na snidane michany vejce a k tomu do krupava vypecenou slaninku :-D nikdy se mi ji nepovedlo takhle doma udelat :-( asi zas budem muset jet pres pul sveta, abychom se nazrali vykrupane slaniny :-D

  • buccaneerka2 4.2.2018 20:37

    envie1 Tak to zkus udělat sekanou, nahoru položit plátky slaniny a péct na 180 stupňů asi 50 minut a budeš ji mít. :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.