Domácí pšenično - žitný chlebík
Ingredience:
Tak se mi zase jednou nechtělo do obchodu pro pečivo :-D :-)
3 hrnky pšeničné chlebové mouky
1 hrnek žitné chlebové mouky
1 sáček sušeného droždí
1,5 - 2 lžičky soli
semínka: slunečnicové, dýňové, sezamové - jakékoliv, podle chuti :)
2 hrnky teplé vody
Porce: 10 | Doba přípravy: 1 hod | Doba pečení: 30 - 45 min | Teplota: 200 °C
Postup:
Ze surovin vytvoříme těsto, necháme kynout 30 min, poté zapneme troubu na 200°C a na 15 - 20 minut vložíme spodní pekáček na nahřátí. (Těsto stále kyne.) Do nahřátého pekáčku vyklopíme těsto, přikryjeme vrchním pekáčkem. Pečeme 30 min, potom odklopíme vrchní díl a dál pečeme ještě 15 - 20 minut. Po upečení vyklopíme, necháme vychladit.
Dodám: já nepeču zdaleka tolik minut, a ke konci vrchní díl nesundávám - mám asi extra pečící troubu
Krásný pocit, že?
Moc gratuluji k prvním šťouchanečkům
Jj, moc hezký. Ale zatím je to jen takový slaboučký, když třeba ležím a najednou malinký šťouchnutí
Paráda, teď už to bude pěkně sílit
, já už to občas cítím i bolestivě a pěkně to jde vidět, jak mi skáče bříško
. Ale já už cítím pohyby déle a dřív než při prvním mimi
Užívej si to, je to nádherný pocit a počkej až to bude výraznější
Tak to mě zatím bříško neskáče
Občas to bylo už i tak o týden dřív, ale nepoznala sem, jestli to jsou pohyby nebo co to je 
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.