Šátečky s listového těsta s budinkem a broskví
Ingredience:
listové těsto 500g, 1baliček vanilkového pudinku,300ml mléka,50gcukr krupice, vejce na potření,2 žkoutky ,broskve300g, mouka hladká na podsypání
Porce: 4 | Doba přípravy: 30 | Doba pečení: 25 | Teplota: 180 °C
Postup:
pracovní desku si posypeme hladkou moukou těsto rozválíme na cca 3 mm silný plat ,který rozkrájíme na čtverce, pak si uvaříme klasický pudink hustý a za stálého míchání ho necháme úplně vychladnout ,pak postupně do pudinku zašleháme žloutky a daváme lžící na nachystané čtverce a na pudink pak plátek broskve, růžky těsta potřeme rozšlehaným vejcem a stočíme dovnitř, abychom vytvořili šátečky pak přendáme na plach, který jsme si vyložili pečícím papírem ještě z horní části šátečky potřeme vejcem a dáme do předehřáté trouby péct
06.08.2013 21:15:19
Moc gratuluji
Tak hlavně hodně zdravíčka a držím palečky 
Gratuluji
A přeji aby všechno proběhlo v pořádku a byli jste zdraví!
Moc gratuluji
a přeji bezproblémové těhotenství!
gratulujiiiii
gratuluju moc moc
Přidávám se ke gratulacím
gratuluji
Gratuluji. Krásně se to tady rozjíždí po Novém roce s novými těhulkami. Doufám, že v brzké době se to podaří i nám.
Velká gratulace!
Mockrát Vám všem holky děkuju
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.