Deníček dítěte: Kristián

Byli jsme na vyšetření: Jiné vyšetření

25.1. 21:19 | Kristián

A jak vyšetření dopadlo?

Dnes se udála poslední návštěva na fyzioterapii. Synáček to opět oplakal a s obrovským nadšením opouštěl budovu. Konečně oficiálně dohnal vrstevníky. Milá paní doktorka se s náma rozloučila a řekla, že teď se u dítka budou řešit až případné problémy se zády (snad se nám vyhnou) a to ne dříve než ve 4 letech. Tak jsem ráda, že Kristiánkovi jeden lékař odpadl :-)
Jinak u nás slezl sníh. Dítko dostalo rýmu, tak je řádně protivné. A čekám, kdy se objeví poslední 4 zuby, už půl roku se nic neděje. No a úspěšně se u nás bojkotuje nočník. Jak mu šlo tam čůrat, tak teď nic. S velkým úspěchem mi chodí oznamovat, když se vykaká do plenky, ale že by to řekl předem, to nééé. A to jsem doufala, že do léta pleny aspoň přes den zrušíme.
Taky se naučil žalovat a svádět věci na psa. Máme tři pejsky, u dvou neumí říct jejich jména, tak je to prostě "pes". Ale u jednoho umí "Sála" (Sára), tak teď vše svádí na psa. Když se zeptám kdo něco rozbil, polil, snědl, vždy mi drahé dítko oznámí, že to byla "Sála" a nebo "babi" :-D

Kristián a Ikaros
25.01.2016 21:28:44
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.