Předporodní kurz + novorozenecká část v Č.Lípě
Předporodní jednorázový kurz se konal 11.4. od 14h a probíhal v pohodě :-) - sestra nám řekla vše co se týká porodu,co si sebou vzít do porodnice,návštěvní hodiny,kolik stojí přítomnost otce či jiné blízké osoby u porodu a kolik stojí nadstandartní pokoje.Na závěr kurzu jsme si prohlídly porodní boxy a nadstandartní pokoj ;). Novorozenecká část se konala 16.4. od 13h a byla skvělá ;-) - laktační sestra mi řekla jaké vyšetření čeká po porodu miminko,o novorozenecké žloutence,o bondingu,o kojení,koupání a péči o miminko,jaká je nejvhodnější kosmetika pro miminko,jaká je vhodná odsávačka mléka,jaká je vhodná poloha miminka,když trpí na prdíky a nacvičila jsem si i nácvik kojení s panenkou..Kojení,koupání a péči o miminko během pobytu nemocnice sestry ukazujou maminkám a kdyby si maminka nevěděla pak s něčím rady,tak stačí říct sloužící sestře a vše poradí + vysvětlí :-).Na závěr jsem si prohlídla novorozenecké oddělení :-) .S kurzem a nemocnicí v Č.Lípě jsem velmi spokojena :-) :-) :-)
18.04.2012 21:27:16
taky zkusím
Dělám pribináček, nebo tvaroháček docela často, ale na tu pravou chuť jsem narazila nedávno a manžel málem nenechal ani dětem. A jak? Dala jsem tvaroh, cukr a zakysanou smetanu!! A to byla bašta!!! Manžel skoro obracel misky naopak, aby všecho olízal
Když je krém moc hustý, stačí přidat trošku mléka
JJ, přesně tak
Ale já radši šlehačku, zakyska je moc kyselá 
Taky skusím, děkuji za dobrý tip
Není zač, je to fakt žrádlo a rozhodně zdravější a levnější, než ta chemická umělotina koupená zvaná Pribináček a spol
Zakysanka je sice kyselá, ale když dám cukříček, je to móc dobré
A navíc to dělám z tvarohu z "mlíkárny" - vozí mi ho rodiče, mají blízko kravín, kde se prodává mléko, ale i další výrobky - tvaroh, jogurty, čerstvé sýry... A pak je to ještě dvakrát lepší
Tak to rozhodně
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.