Domácí Pribináček
Ingredience:
Tvarohu
Smetana ke šlehání
Vanilkový cukr
Moučkový cukr
Ovoce
Porce: 3 | Doba přípravy: 20
Postup:
1) Ušleháme smetanu, všleháme tvaroh, dochutíme vanilkovým cukrem, případně moučkovým, či jiným.
2) Já dávala pro chuť 2 banány, které jsem si nejdříve rozmačkala v misce a poté také všlehala do krému.
3) Poté dáme do misek, mně to vyšlo na 3 kusy a dáme chladit. Nejlépe je tedy udělat baštu večer, aby se do rána vychladila
12.08.2012 7:46:03
taky zkusím
Dělám pribináček, nebo tvaroháček docela často, ale na tu pravou chuť jsem narazila nedávno a manžel málem nenechal ani dětem. A jak? Dala jsem tvaroh, cukr a zakysanou smetanu!! A to byla bašta!!! Manžel skoro obracel misky naopak, aby všecho olízal
Když je krém moc hustý, stačí přidat trošku mléka
JJ, přesně tak
Ale já radši šlehačku, zakyska je moc kyselá 
Taky skusím, děkuji za dobrý tip
Není zač, je to fakt žrádlo a rozhodně zdravější a levnější, než ta chemická umělotina koupená zvaná Pribináček a spol
Zakysanka je sice kyselá, ale když dám cukříček, je to móc dobré
A navíc to dělám z tvarohu z "mlíkárny" - vozí mi ho rodiče, mají blízko kravín, kde se prodává mléko, ale i další výrobky - tvaroh, jogurty, čerstvé sýry... A pak je to ještě dvakrát lepší
Tak to rozhodně
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.