Domácí Pribináček

Ingredience:

Tvarohu
Smetana ke šlehání
Vanilkový cukr
Moučkový cukr
Ovoce

Porce: 3 | Doba přípravy: 20

Postup:

1) Ušleháme smetanu, všleháme tvaroh, dochutíme vanilkovým cukrem, případně moučkovým, či jiným.

2) Já dávala pro chuť 2 banány, které jsem si nejdříve rozmačkala v misce a poté také všlehala do krému.

3) Poté dáme do misek, mně to vyšlo na 3 kusy a dáme chladit. Nejlépe je tedy udělat baštu večer, aby se do rána vychladila :)

12.08.2012 7:46:03
Emoce:
Komentáře:
  • samsonoh 4.11.2017 0:12

    Mňaaaam!

  • buccaneerka2 4.11.2017 0:52

    A zítra ráno se chystám na moravské dvojctihodné koláče. :-)

  • Bývalá uživatelka #175376 4.11.2017 9:00

    Ooo mňaam :D :D Tohle si musím udělat :D Minule mi mamka udělala slaný koláč z listovyho,dýní,vajíčkem,cibulkou a to bylo luxusní

  • samsonoh 4.11.2017 10:11

    Ty jo, to jsem ještě neslyšela - dvojctihodný koláč.
    Já se teď chystám na lívanečky, dostala jsem na ně chuť :-)

  • buccaneerka2 4.11.2017 10:14

    samsonoh No, pokud se povedou, tak ti to dneska zdokumentuju. Jsou z kynutého těsta, nejprve se zadělají jako buchty s tvarohem a potom se na ně shora přitlačí sklenička a do toho důlku se dá druhá náplň (povidla, mák nebo ořechy). Proto dvojctihodné. Za chvíli běžím k mamce pro mák a jdu na to. :)

  • samsonoh 4.11.2017 10:41

    Joooo, tak to znám! Ty jsou boží!!! :-D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.