Kuřecí steak na bylinkách s brambory.
Ingredience:
2x kuřecí prsní řízky (já použila vakuově balené z farmy http://www.farmalouzna.cz/)
2 ČL majoránky
2 ČL kmín
1ČL celý pepř
5 lístků šalvěje
1 snítka rozmarýny
sůl
2PL másla
olivový olej dle potřeby
Porce: 2 | Doba přípravy: 30 minut | Doba vaření: 20 minut | Teplota: 100 °C
Postup:
Kuřecí prsní řízky omyjeme, osušíme, přes blánu nakrájíme jemné zářezy a vetřeme směs z bylinek, kterou si připravíme v hmoždíři z majoránky, kmínu, celého pepře (sušené) , šalvěj, rozmarýn (chlazený) či ze zahrádky jako já. Pánev rozžhavíme a poté přidáme olivový olej a klademe prsa blánou dolů!!! Přiklopíme poklicí a pečeme asi 3 minuty, poté otočíme a přidáme máslo a sůl. Postupně poléváme masíčko a po dokonalém opečení dozlatova maso vyjmeme a necháme tzv "odpočinout" pod pokličkou a do šťávy přidáme 1PL bujón v kelímku a necháme spolu s trochou vody zredukovat. Maso po odpočinutí nakrájíme na šikmé slabé plátky, které naklademe na talíř a polijeme redukcí. Podíváme s šťouchanými bramborami .Přidáme zeleninu dle chuti. Dobrou chuť.
Krásný pocit, že?
Moc gratuluji k prvním šťouchanečkům
Jj, moc hezký. Ale zatím je to jen takový slaboučký, když třeba ležím a najednou malinký šťouchnutí
Paráda, teď už to bude pěkně sílit
, já už to občas cítím i bolestivě a pěkně to jde vidět, jak mi skáče bříško
. Ale já už cítím pohyby déle a dřív než při prvním mimi
Užívej si to, je to nádherný pocit a počkej až to bude výraznější
Tak to mě zatím bříško neskáče
Občas to bylo už i tak o týden dřív, ale nepoznala sem, jestli to jsou pohyby nebo co to je 
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.