Ach, ta moje žravost...
Ingredience:
listové těsto vyválené už z obchodu, zbytek rajského protlaku, trochu jemně pálivého kečupu, koření na pizzu, jeden přimražený nastrouhaný hermelín, půlka vajíčka, sůl
Porce: 2 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 10 minut | Teplota: 200 °C
Postup:
Zítra mi má dojít ms, už dva dny jsem líná dojít do obchodu pro pečivo, tak mě honí mlsná a vymýšlím, co bych si tak ukuchtila...doma toho moc není, takže po poledních palačinkách s pomazánkou ze zakysané smetany a banánu jsem teď narychlo udělala šneky.
23.07.2017 21:20:05
Taky ho občas dělávám, dobrota
Jůůů hoď mi kousek na ochutnání
Mňam, vypadá dobře
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.