Ach, ta moje žravost...

Ingredience:

listové těsto vyválené už z obchodu, zbytek rajského protlaku, trochu jemně pálivého kečupu, koření na pizzu, jeden přimražený nastrouhaný hermelín, půlka vajíčka, sůl

Porce: 2 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 10 minut | Teplota: 200 °C

Postup:

Zítra mi má dojít ms, už dva dny jsem líná dojít do obchodu pro pečivo, tak mě honí mlsná a vymýšlím, co bych si tak ukuchtila...doma toho moc není, takže po poledních palačinkách s pomazánkou ze zakysané smetany a banánu jsem teď narychlo udělala šneky.

IMG_20170723_210819
23.07.2017 21:20:05
Emoce:
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #115744 15.5.2015 0:01

    Vypadá moc dobře.:-) určitě moc chutnal

  • Elfen 15.5.2015 9:18

    lucy0202 děkuji, dělala jsem potahovaný prvně, tak dle toho i vypadal :-D

  • Bývalá uživatelka #115744 15.5.2015 20:05

    Vážně?podle fotky bych řekla,že už v tom máš praxi :-)

  • 11jitka11 17.5.2015 18:38

    taky bych řekla, že to není poprvé:-) že už to umíš, jsi šikula. O téhle potahovací hmotě jsem neslyšela, ale rozhodně zkusím, vypadá daleko levněji než marcipán nebo fondán.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.