Šneky s kysaným zelím
Ingredience:
listové těsto, kysané zelí, maďarská klobása, vajíčko, grilovací koření
Porce: 6 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C
Postup:
Na listové těsto poklademe vymačkané kysané zelí, posypeme malými kostičkami klobásy, zatočíme, hodíme na 10 minut do mražáku ztuhnout, potom nakrájíme na kolečka, položíme na plech, potřeme vajíčkem smíchaným s vodou, posypeme grilovacím kořením a pečeme asi 15-20 minut dozlatova podle trouby. Celkem ze dvou rozválených listových těst cca 70-80 kousků.
03.11.2017 22:34:28
Ježiš to bych si dala
bez problémů - jak říkám, 10 minut na těsto, 30 minut odležet, 10 minut tvoříš a pak se můžeš hned naládovat
Spíš nemůžu..zůstalo mi totiž babský břicho
Tos neviděla 
jo takhle
no tak to raději ne, je to fakt kalorická bomba - vem si je tam celá plechovka kondenzovaného mléka a půlka kostky másla 
No..i když my jsme dostali včera od babičky užasný kynutý knedlíky
Ale to je aspon jídlo,tohle je jen mlsání a to je fakt hřích
no ale ty knedlíky, to taky není dobré. Jestli už ses rozkojila, tak hodně maminek říká, že s knedlíkama opatrně. Málo toho, že nadýmají tebe, tak ony jdou ještě i do mléka a pak to nadýmá i dítě. Mohla by ti pak plakat a mohlo by jí i bolet bříško
Já jsem zase slyšela že kynutý nevadí..včera jsem už jeden měla..ona prdíky má,ale dneska zatím v pohodě
v porodnici jsme měli několikrát denně,vlastně kromě oběda,pořád čerstvý pečivo,a taky to přežila
i když byla trochu neklidná pořád,ale to myslím z nervozity..a pak doma prděla,ale to nevím co jsem měla..Já jich taky nesním deset,jen tak dva tři,mám nějak staženej žaludek pořád
To budu muset zkusit, vypadá to úžasně! Akorát ten rum bych tam asi dala
jestli chceš, aby to déle vydrželo, tak ano. Ale věř mi, že se po tom zapráší
a když to dáš do ledničky, tak ty dva tři dny tomu nic nebude. Ale stejně to nevydrží tak dlouho 
Tyjo,honi me mlsna
Ale nesmim
Anulinek naprosto tě chápu. Já vůbec nejsem na sladké. Naopak jsem sýrový a masový typ. Ale co jsem těhotná, tak se můžu po sladkém utlouct. Skoro každý den potřebuju něco sladkého.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.