Moravské dvojctihodné koláče
Ingredience:
mouka, cukr, droždí, mléko, žloutky, povidla, tvaroh, mák
Porce: 10 | Doba přípravy: 1 hodina | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 180 °C
Postup:
Pro mě neskutečně složitý, mnohokrokový. Recept pošlu na požádání.
To vypadá na těhotenský chutě

Ale ne, jediné, co teď moje těhotenské chutě zbožňují, je kyselé zelí... ale banány jsem měla koupené a nemůžu je pozřít, protože z nich zvracím. Tak jsem je zkusila mixnout na zmrzlinu. Není to špatné, ale po jednom nanuku mi není úplně nejlépe, takže zřejmě banán nepozřu do konce těhu v žádné podobě.
Aha, takže za to stejně mohou těhotenské chutě
Já jsem právě na zmrzline ujizdela. 
Nemohla jsem naopak čokoládu, kterou miluju. Jakmile ale přešly kolem 18tt nevolnosti, už jsem zas mohla vše.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.