Moravské dvojctihodné koláče

Ingredience:

mouka, cukr, droždí, mléko, žloutky, povidla, tvaroh, mák

Porce: 10 | Doba přípravy: 1 hodina | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 180 °C

Postup:

Pro mě neskutečně složitý, mnohokrokový. Recept pošlu na požádání.

signal-2017-11-04-151453 signal-2017-11-04-161508 signal-2017-11-04-163733 signal-2017-11-04-164737 signal-2017-11-04-170214 signal-2017-11-04-171706 signal-2017-11-04-173935 signal-2017-11-04-180742
04.11.2017 18:13:56
Komentáře:
  • terryk 20.11.2017 18:57

    Vypada mnamozne, ale znám rychlejší - tu z pytlíku:-D

  • buccaneerka2 20.11.2017 18:59

    terryk Čekala jsem, kdo se ozve, ale ona většina polévek z pytlíku se taky vaří kolem 10 minut. :-) Já jsem hlavně potřebovala zlikvidovat ty dvě mrkve v lednici, takže skončily takto. A ještě jsem tam rozkvrdlala nakonec vajíčko. Fakt mňamka. Mám i na zítra.

  • terryk 20.11.2017 19:04

    Já myslela takovou tu polívku, jak jen prelejes vařící vodou:-D takovej ten ksindl do hrnečku, když potřebuješ v práci u kompu zahnat největší hlad:-)

  • buccaneerka2 20.11.2017 19:06

    terryk Aha, tak to jsem v životě nejedla.

  • Borlova 20.11.2017 19:19

    Mňam, já mám takovou ráda s kmínem :-)

  • inah91 20.11.2017 19:24

    Dobrý tip! :-) Udělám :-)

  • terryk 20.11.2017 19:29

    Já bohužel jo:-D

  • buccaneerka2 20.11.2017 19:30

    Borlova Vidíš, to mě nenapadlo, kmín můžu taky. :-)

  • Bývalá uživatelka #174459 20.11.2017 21:25

    Je to je super rychlý a dobry typ. Díky. :-) zítra udělám :-)

  • Bývalá uživatelka #180456 20.11.2017 21:31

    Kmínová je dobrá a já miluji tu zdravou(mrkovo-čočkovou) :-p

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.