Smetanové brambory s nivou

Ingredience:

zbytek brambor, zbytek eidamu, zbytek nivy, 4 stroužky česneku, 1 a zbytek druhé smetany ke šlehání, uherská klobása

Porce: 4 | Doba přípravy: 30 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C

Postup:

To těhotenství mě nutí vařit, protože mám pořád chuť na něco jiného a nikdo mi to neudělá. :-)
Brambory jsou vařené ve slupce, do pekáče ukládám brambory na plátky, na to klobásu, plátky česneku a zasypu směsí eidamu a nivy. Postup opakuju třikrát. Nahoru jsem nalila smetanu, ve které jsem předtím rozmíchala asi dvě lžičky koření na vepřovou pečeni.

signal-2017-11-24-194045 signal-2017-11-24-194118 signal-2017-11-24-194131 signal-2017-11-24-194147 signal-2017-11-24-201156 signal-2017-11-24-201245 signal-2017-11-24-202002 signal-2017-11-24-204143
24.11.2017 20:50:32
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.