Smetanové brambory s nivou
Ingredience:
zbytek brambor, zbytek eidamu, zbytek nivy, 4 stroužky česneku, 1 a zbytek druhé smetany ke šlehání, uherská klobása
Porce: 4 | Doba přípravy: 30 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C
Postup:
To těhotenství mě nutí vařit, protože mám pořád chuť na něco jiného a nikdo mi to neudělá.
Brambory jsou vařené ve slupce, do pekáče ukládám brambory na plátky, na to klobásu, plátky česneku a zasypu směsí eidamu a nivy. Postup opakuju třikrát. Nahoru jsem nalila smetanu, ve které jsem předtím rozmíchala asi dvě lžičky koření na vepřovou pečeni.
24.11.2017 20:50:32
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.