Smetanové brambory s nivou

Ingredience:

zbytek brambor, zbytek eidamu, zbytek nivy, 4 stroužky česneku, 1 a zbytek druhé smetany ke šlehání, uherská klobása

Porce: 4 | Doba přípravy: 30 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C

Postup:

To těhotenství mě nutí vařit, protože mám pořád chuť na něco jiného a nikdo mi to neudělá. :-)
Brambory jsou vařené ve slupce, do pekáče ukládám brambory na plátky, na to klobásu, plátky česneku a zasypu směsí eidamu a nivy. Postup opakuju třikrát. Nahoru jsem nalila smetanu, ve které jsem předtím rozmíchala asi dvě lžičky koření na vepřovou pečeni.

signal-2017-11-24-194045 signal-2017-11-24-194118 signal-2017-11-24-194131 signal-2017-11-24-194147 signal-2017-11-24-201156 signal-2017-11-24-201245 signal-2017-11-24-202002 signal-2017-11-24-204143
24.11.2017 20:50:32
Komentáře:
  • luckasim 10.12.2017 20:07

    Super 😉

  • Bývalá uživatelka #138239 10.12.2017 21:03

    Mňam;-)

  • samsonoh 10.12.2017 23:48

    Paráda! To musím zkusit, manžel bude nadšený :-)

  • whitehorse1 11.12.2017 7:04

    já to chtěla vyzkoušet hlavně kvůli manželovi, který má raději nugetu než nutelu. a i dcera sáhne raději po nugetě.
    nejdřív to bylo dost řídké, ale po pobytu v lednici pěkně ztuhlo.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.