Smetanové brambory s nivou
Ingredience:
zbytek brambor, zbytek eidamu, zbytek nivy, 4 stroužky česneku, 1 a zbytek druhé smetany ke šlehání, uherská klobása
Porce: 4 | Doba přípravy: 30 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C
Postup:
To těhotenství mě nutí vařit, protože mám pořád chuť na něco jiného a nikdo mi to neudělá.
Brambory jsou vařené ve slupce, do pekáče ukládám brambory na plátky, na to klobásu, plátky česneku a zasypu směsí eidamu a nivy. Postup opakuju třikrát. Nahoru jsem nalila smetanu, ve které jsem předtím rozmíchala asi dvě lžičky koření na vepřovou pečeni.
24.11.2017 20:50:32
To vypadá na těhotenský chutě

Ale ne, jediné, co teď moje těhotenské chutě zbožňují, je kyselé zelí... ale banány jsem měla koupené a nemůžu je pozřít, protože z nich zvracím. Tak jsem je zkusila mixnout na zmrzlinu. Není to špatné, ale po jednom nanuku mi není úplně nejlépe, takže zřejmě banán nepozřu do konce těhu v žádné podobě.
Aha, takže za to stejně mohou těhotenské chutě
Já jsem právě na zmrzline ujizdela. 
Nemohla jsem naopak čokoládu, kterou miluju. Jakmile ale přešly kolem 18tt nevolnosti, už jsem zas mohla vše.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.