Porce: 6 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 30 minut | Teplota: 200 °C
Postup:
Co dům dal.
12.12.2017 19:46:19
Emoce:
Komentáře:
Bývalá uživatelka #1765113.2.2018 17:02
Vypadá luxusně
terryk3.2.2018 18:39
Koukám, že vy máte rádi echt tučný věci ale ta sekaná vypadá luxusně!!
buccaneerka23.2.2018 20:44
terryk Po čtyřech měsících, kdy jsem nemohla žádné uzeniny, mi teď nejvíc chutnají klobásy a maso. navíc přítel potřebuje mleté jídlo kvůli žaludku. Ale sekaná bude tak jednou za půl roku, to nepatří k oblíbeným. A polovinu asi odnesu taťkovi, který ji má rád.
terryk3.2.2018 20:54
Jo, na klobáskách jsem teď v posledním tehu taky ujížděla a dala bych si i teď, kdybysme nějakou měli jinak sekanou mám už zase ráda, ale neumím si ji představit s tou slaninou
buccaneerka23.2.2018 21:01
Ta je jenom nahoře a krásně křupavá.
terryk3.2.2018 21:06
To věřím zní to lákavě.
Bývalá uživatelka #1619124.2.2018 19:23
Ta slanina nahore me na tom zaujala nejvic do dnes vzpominam jak jsem si na jedny dovoleny uzivala na snidane michany vejce a k tomu do krupava vypecenou slaninku nikdy se mi ji nepovedlo takhle doma udelat asi zas budem muset jet pres pul sveta, abychom se nazrali vykrupane slaniny
buccaneerka24.2.2018 20:37
envie1 Tak to zkus udělat sekanou, nahoru položit plátky slaniny a péct na 180 stupňů asi 50 minut a budeš ji mít.
Vypadá luxusně
Koukám, že vy máte rádi echt tučný věci
ale ta sekaná vypadá luxusně!!
terryk Po čtyřech měsících, kdy jsem nemohla žádné uzeniny, mi teď nejvíc chutnají klobásy a maso.
navíc přítel potřebuje mleté jídlo kvůli žaludku. Ale sekaná bude tak jednou za půl roku, to nepatří k oblíbeným. A polovinu asi odnesu taťkovi, který ji má rád.
Jo, na klobáskách jsem teď v posledním tehu taky ujížděla
a dala bych si i teď, kdybysme nějakou měli
jinak sekanou mám už zase ráda, ale neumím si ji představit s tou slaninou
Ta je jenom nahoře a krásně křupavá.
To věřím
zní to lákavě.
Ta slanina nahore me na tom zaujala nejvic
do dnes vzpominam jak jsem si na jedny dovoleny uzivala na snidane michany vejce a k tomu do krupava vypecenou slaninku
nikdy se mi ji nepovedlo takhle doma udelat
asi zas budem muset jet pres pul sveta, abychom se nazrali vykrupane slaniny 
envie1 Tak to zkus udělat sekanou, nahoru položit plátky slaniny a péct na 180 stupňů asi 50 minut a budeš ji mít.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.