Pastýřský koláč

Ingredience:

Brambory, vajíčka, sýr, mléko, mleté maso, cibule, česnek, sladká paprika, sůl, (chilli)

Porce: 6 | Doba přípravy: 20 minut | Doba pečení: 30 minut | Teplota: 180 °C

Postup:

Maso opečeme na cibuli, přidáme česnek, sůl, papriku a chilli. Zapékací formu vymažeme sádlem, dáme vrstvu bramborové kaše smíchané s vajíčky a strouhaným sýrem, druhou vrstvu masa a nahoru opět bramborovou kaši. Pečeme nezakryté asi půl hodiny.

IMG_20180824_182801
26.08.2018 10:43:19
Komentáře:
  • marketaj 3.5.2018 6:51

    Předpokládám ze hladká mouka;-)

  • buccaneerka2 3.5.2018 14:26

    Hladká nebo polohrubá byla v receptu. Nevím, která vyjde lépe.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.