Chřestový řízek
Ingredience:
Chřest
Eidam sýr nebo šunka (plátky)
Parmezán
hl. mouku
Vejce
Strouhanka
Olivový olej na smažení (nebo ten co používáte)
Brambory na přílohu :)
Porce: 6 | Doba přípravy: 55
Postup:
předvařený chřest přeřízneme v polovině a obalíme v dobré šunce (pro mne sýr, jelikož maso nejím), spíchneme párátky a obalíme v trojobalu jako řízky - do strouhanky před obalením přijde nastrouhaný parmezán.
Smažíme dozlatova a podáváme s oblíbenou přílohou
21.04.2013 13:59:48
Tento řízeček vypadá fajnově, určitě si ho zkusím udělat příští víkend jak se vrátí manžel z práce. Nevíte někdo náhodou o nějaké slevě na stylové titanové nádobí? Já bych si potřebovala už nutně koupit nějakou sadu nádobí jako celek a tak bych ráda ušetřili v množství.
Jestli potřebuješ nutně koupit nějakou sadu s nádobím, tak se zajdi podívat na https://www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi. Sadu šesti kusů toho nejzákladnějšího bys mohla podle mě pořídit tak okolo čtyř tisíc korun. Jde o kvalitu za rozumný peníz, neboj se objednávat. Opravdu to za to stojí.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.