Chřestový řízek

Ingredience:

Chřest
Eidam sýr nebo šunka (plátky)
Parmezán
hl. mouku
Vejce
Strouhanka
Olivový olej na smažení (nebo ten co používáte)

Brambory na přílohu :)

Porce: 6 | Doba přípravy: 55

Postup:

předvařený chřest přeřízneme v polovině a obalíme v dobré šunce (pro mne sýr, jelikož maso nejím), spíchneme párátky a obalíme v trojobalu jako řízky - do strouhanky před obalením přijde nastrouhaný parmezán.
Smažíme dozlatova a podáváme s oblíbenou přílohou :)

21.04.2013 13:59:48
Emoce:
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #55776 9.4.2015 11:05

    taky jsem cítila pohyby hodně brzo, myslím si že taky na konci 16.tt a byla jsem prvorodička, takže to má každá asi jinak:-)

  • Rutoslavka 9.4.2015 20:24

    Tak to ráda slyším, že nejsem paranoidní..:-D

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.