Chřestový řízek

Ingredience:

Chřest
Eidam sýr nebo šunka (plátky)
Parmezán
hl. mouku
Vejce
Strouhanka
Olivový olej na smažení (nebo ten co používáte)

Brambory na přílohu :)

Porce: 6 | Doba přípravy: 55

Postup:

předvařený chřest přeřízneme v polovině a obalíme v dobré šunce (pro mne sýr, jelikož maso nejím), spíchneme párátky a obalíme v trojobalu jako řízky - do strouhanky před obalením přijde nastrouhaný parmezán.
Smažíme dozlatova a podáváme s oblíbenou přílohou :)

21.04.2013 13:59:48
Emoce:
Komentáře:
  • Bývalá uživatelka #81740 6.5.2015 12:47

    Taky ho občas dělávám, dobrota ;-)

  • Borlova 6.5.2015 16:39

    Jůůů hoď mi kousek na ochutnání;-) Mňam, vypadá dobře;-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.