16.tt a já cítím první pohyby! Jsem nečekala, že tak brzo
15.05.2014 13:49:28
Emoce:
Komentáře:
full.avl12.8.2012 9:39
taky zkusím
JanaRad12.8.2012 10:09
Dělám pribináček, nebo tvaroháček docela často, ale na tu pravou chuť jsem narazila nedávno a manžel málem nenechal ani dětem. A jak? Dala jsem tvaroh, cukr a zakysanou smetanu!! A to byla bašta!!! Manžel skoro obracel misky naopak, aby všecho olízal Když je krém moc hustý, stačí přidat trošku mléka
Martasek8912.8.2012 10:18
JJ, přesně tak Ale já radši šlehačku, zakyska je moc kyselá
Bývalá uživatelka #4226912.8.2012 11:23
Taky skusím, děkuji za dobrý tip
Martasek8912.8.2012 12:38
Není zač, je to fakt žrádlo a rozhodně zdravější a levnější, než ta chemická umělotina koupená zvaná Pribináček a spol
JanaRad12.8.2012 13:53
Zakysanka je sice kyselá, ale když dám cukříček, je to móc dobré A navíc to dělám z tvarohu z "mlíkárny" - vozí mi ho rodiče, mají blízko kravín, kde se prodává mléko, ale i další výrobky - tvaroh, jogurty, čerstvé sýry... A pak je to ještě dvakrát lepší
taky zkusím
Dělám pribináček, nebo tvaroháček docela často, ale na tu pravou chuť jsem narazila nedávno a manžel málem nenechal ani dětem. A jak? Dala jsem tvaroh, cukr a zakysanou smetanu!! A to byla bašta!!! Manžel skoro obracel misky naopak, aby všecho olízal
Když je krém moc hustý, stačí přidat trošku mléka
JJ, přesně tak
Ale já radši šlehačku, zakyska je moc kyselá 
Taky skusím, děkuji za dobrý tip
Není zač, je to fakt žrádlo a rozhodně zdravější a levnější, než ta chemická umělotina koupená zvaná Pribináček a spol
Zakysanka je sice kyselá, ale když dám cukříček, je to móc dobré
A navíc to dělám z tvarohu z "mlíkárny" - vozí mi ho rodiče, mají blízko kravín, kde se prodává mléko, ale i další výrobky - tvaroh, jogurty, čerstvé sýry... A pak je to ještě dvakrát lepší
Tak to rozhodně
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.