Jak se vaří příkrmy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393102 10.5.2018 18:34

Ahoj, poprosím vás, jestli byste mi někdo mohl zodpovědět moje otázky úplně jak pro blbce. Chci vařit malé příkrmy ale moc nevím jak na to, všude jsou recepty jak kdyby to někdo vařil každý den, a detailní informace chybí. Jsem matka začátečník takže fakt nevim :)

- kolik zeleniny v jakém množství vody se vaří?
- předpokládám, že se to nijak nedochucuje?
- zelenina je lepší bio?
- od kdy se může dávat i ovoce?
- čím se to rozmixuje? Mám k dispozici tyčový mixér, někdo říká jen rozmačkat vidličkou, nebo přes cedník, ale to tam přeci zůstanou kousky. Vadí to?
- mixuje se to zároveň s trochou vody nebo samotná zelenina?
- jak se to zamrazuje? Už namixované a rozporcované, nebo zelenina syrová která se pak uvaří? Ve skleničkách nebo mističkách? zmrazení tomu neublíží?

Já se omlouvám že mám nejspíš takhle blbý otázky, ale fakt nevim

  • 11.05.2018 18:27:18 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 455 otázek, kterým se dostalo 272 321 odpovědí a 410 221 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist