Je pedofilní, když se otec koupe se synem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374230 26.10.2017 9:35

Ahoj Holky .
Otec když má jednou za 14dní na víkend našeho syna (4) koupe ve s ním v sobotu večer(cca 1hod.) ve vaně(hrají si s hračkami ,pěna a vodní pistol je ted top)(otec má plavky).
Otec to bere jako „trávení času se synem“ syn to bere jako že si s ním někdo hraje“, sám se ve vaně nudí.
Příjde mi to pedofilní.
Než to nahlásím na sociálku chci se zeptat na váš názor.

  • 26.10.2017 13:35:39 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 26.10.2017 13:35:39 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri26.10.2017 9:41

    To, že se rodič koupe se svým malým dítětem (a navíc má ještě na sobě plavky) ti přijde pedofilní a hodláš to hlásit sociálce? No promiň, ale s dětma se koupe spousta rodičů a plavky při tom na sobě nemají! Není na tom nic pedofilního. Když s ním půjde na koupaliště, tak ho taky udáš?

  • terryk26.10.2017 9:41

    Děláš si legraci??? Proč by se táta nemohl koupat s tak malým synem, kor v plavkách, a normálně si u toho hrát? Svět se zbláznil.... Stejně tak bys mohla udat všechny lidi, co vlezou k synovi třeba do bazénu na veřejném koupališti...

  • Boze nebud hystericka. Co je na tom pedofilniho??? My se s dcerou taky koupeme. Ja i manzel. Od miminka. Nevidim na tom nic spatneho! Je to naprosto normalni a je to traveni casu s ditetem. Vis jak rad na to kluk bude vzpominat? A jeste kdyz ma plavky. Nerozumim tomu, co ti na tom prijde uchylneho :-o kdyztak tu socku prosimte posli i na nas ostatni.

  • eleyne126.10.2017 10:11

    Ty jsi asi sama nejaka zvracena, kdyz v necem takovem vidis neco pedofilniho. Jak ho koupes ty? Nikdy jsi s nim nebyla ve vane? Jak ho ma otec koupat? Neni to jedno, jestli stoji u vany a hlida, nebo je tam s nim? Mel by ho nechat v koupelne samotneho, jak si to predstavujes? A mazleni rodice s ditetem ti prijde taky pedofilni? Chudak tvoje dite, musi byt stastne, ze ma aspon otce, co si s nim hraje, kdyz matka je takovy psi cumak 8-o. Muj nazor je, ze jsi bud uplne hloupa nebo poradne zla, kdyz chces udelat zle kvuli nicemu. :O=

  • No me zase prijdes jako zbytecne hystericka matka...

    Muj manzel se s dcerkou obcas ve vane taky koupe a nema plavky jako otec tveho synka a pedofilni mi to neprijde. My kdyz jsme byli mali, tak se s nami taky rodice koupali a nic spatneho v tom nebylo.

  • Jo, takhle vznikaji ty silene hony na carodejnice a niceni života druhych. Ze se rodic koupe s malym ditetem je normalni. Taky se s detmi nekdy koupeme, a to nazi. Rozhodne na tom nevidim nic pedofilního, pokud to tedy rodice nevzrusuje

  • Mě teda připadá nenormální se s dítětem koupat v plavkách. Přítel se se synem koupal do mnohem pozdějšího věku prostě proto, že je to bavilo. A nic pedofilního v tom rozhodně nebylo.

  • Vzdycky jsme se s dcerou koupali, ja i manžel, svete div se bez plavek! A nikdo
    Nejsme pedofilní, dítě to bere jako hru a je to pro nej super jelikoz to není denně

  • samsonoh26.10.2017 12:38

    Podle mě úplně normální. Já jsem se takhle s rodiči koupala také - mamkou i taťkou a bez plavek :-) jsou to prostě rodiče, je to úplně normallní :)

  • Martasek8926.10.2017 17:07

    S detmi jsem se nikdy doma nekoupala, ale kdo se kls nimi koupe, rozhodne neni pedofil. A opravdu je plno kluku, co si tahaj za pindika. Syn ma 2 roky, nikoho nevidel, taha si za nej obcas sam a jeste se u toho hrozne rehta :-D

  • Pedofil to určitě není, spíš mi naopak příjde i zvlástní, že je s plavkami. Děti by měly normálně vidět své rodiče přirozené, je to dobré pro jejich život.

  • To je vtip? Nebo jsi vazne tak blba??? Ja se s otcem koupala snad do 4 nebo 5 let a bez plavek!!!

  • Tak to je masakr....kdyz uz budes u toho hlaseni, tak muzes nahlasit i me a polovinu holek.tady. ja se totiz taky nekdy koupu s dcerou (5) a dokonce naha:-o !!

  • Seš moc hysterická ;) Mě táta koupal ještě v 8 letech, možná i později, sice teda nebyl se mnou ve vaně ale hrál si se mnou a dělali jsme blbosti klidně i 2 hodiny. Nic úchylnýho na tom nebylo. Ségra s tátou chodila vždycky na dovolený do sprchy, asi až do jejích 6 nebo 7 let, pak se už začala stydět a chtěla chodit se mnou a s mamkou. Navíc pokud má plavky a je se synem ve vaně, tak to opravdu není pedofilní. Spousta rodičů se koupe ve vaně se svým dítětem i bez těch plavek ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist