Kniha pro dítě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376777 14.10.2017 17:42

Ahoj holky, nepsala některá z vás miminku deník/knihu od chvíle, kdy jste se dozvěděly o těhotenství? Chtěla bych mu to potom dát k 18. narozeninám jako dárek. Prostě všechno o tom, jak rostlo, jak jsme se na něj těšili a tak...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja pisu, ale az tak od 4 mesicu. Co by te zajimalo :-)? Pisu tam narazove, kdyz se nauci neco noveho, nebo kdyz mam naladu, nebo kdyz hodne zlobi a tak. Nepisu to denne ci nejak pravidelne. Mam velky sesit A4, na ktery jsem si nechala usit latkovy obal. Vlepuju tam fotky, zdobim to, nechavam ji dotoho malovat.

  • terryk14.10.2017 18:48

    Nevím, jestli myslíš zrovna toto, ale koupili jsme každýmu dítku knížku nás chlapeček/naše holčička, kde je toho spousta predvyplneno a spíš se to jen doplňuje a opoznamkovava:-) věci jako první zoubky, nové dovednosti, první očkování, první nemoc, první prázdniny, narozeniny, vánoce, atd. Plus se tam lepí fotky a dítě může i malovat.

  • Také píšu malé deník života. Mám k tomu sešit A5 s tvrdymi deskami. Že začátku jsem psala každou návštěvu v poradne, vahu vysku, každý zoubek. Vsechny vyznamne udalosti. Kazdy měsíc jsem pak sepsala delší vyprávění a shrnuti co se naučila nového, jaká je, co ji baví, nová slova. Teď má dva a půl a píšu většinou jednou za měsíc. Pres leto jsem ji tam psala i výlety kde jsme byli a co se jí libilo. Těhotenství tam sepsané nemám, to jsem měla koupenou knížku těhotenský deník. A v ní mám fotky z ultrazvuku a ostatní věci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist