Kvasinky, zánět.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55703 14.7.2012 20:50

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti poševního krému Jenamazol. Už třetí den zpozorovávám hrudkovitý nažloutlý výtok a někdy i bolest při pohlavním styku. MS očekávám 19.7 což je ve čtvrtek. Dočetla jsem se však, že se nemá používat těsně před MS. Myslíte, že je vhodné začít s léčbou už zítra nebo počkat co bude až po MS? Potřebovala bych se toho zbavit co nejdřív, proto bych nechtěla čekat s léčbou až po MS, kdy máme s přítelem naplánované krásné dny, samozřejmě i se sexem. :-) Děkuji za vaše odpovědi.

Jen ještě jeden dotaz. Myslíte, že by to mohlo být z intimního Gelu? Před týdnem jsem začala používat gel Chilly intimo a některé slečny tu psaly, že to měly z některých intimních gelů. Proto už jsem jej nepoužila a raději se myji jen čistou vodou. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, tak Jenamazol dobře znám a nebýt něj, tak bych snad svěděním vraždila. Jediný mi ihned pomohl!!! Nevím tedy jak ty, ale divím se, že vůbec čekáš a nepoužiješ ho? Já když měla kvasinky, tak i s pekelným svěděním a proto říkám, že bych to teda ani o den navíc nevydržela ho nepoužít. Jestliže čekáš MS až 19.7. a Jenamazol máš doma, tak už bych s léčbou dávno začala a přes MS třeba vynechala jestli sto někde dočetla i když já ho používala i v MS a nic se nestalo. Kvasinek jsem se zbavila a ode té doby nic :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 414 otázek, kterým se dostalo 272 139 odpovědí a 410 142 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist