Mykoza v těhu :X

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35211 17.5.2012 13:16

Ahoj holky :) Tak mám zase otázečku :( Od úterý beru penicilin,protože mě šíleně bolelo v krku a měla jsem tam podle stěru nějakýho bacila..No a dnes jsem zaznamenala hustý tvarohový výtok,včera večer mě tam i trošku svědilo,takže tuším,že se mi rozjíždí mykoza,vlivem ATB.Můj dotaz zní:Mám počkat,dokud nedoberu penicilin a potom zajít k dr.,aby mi napsal nějaké čípky?Nebo si tam mám skáknout už ted'?Atb mi vychází do středy,tak mě to tak napadlo..:) Díky za odpověd' :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky hájuško určitě si skoč k dr.já bohůžeo mykozu mněla taky dokud je čas páč mně to začalo taky jemným svěděníma druhý den jsem myslela,že zešílím úplně se to rozjelo naštěstí mi to vyšlo tak,že druhý den jsem šla do poradny Dr. se podívala a bylo jasno předepsala mi tablety na zavádění je jich tam 6ks rozhodně řekni že bereš i penicilín nenech to zajít daleko kor do středy to by jsi zbláznila a léčba by nemusela být hned.

  • Šla bych hned, taky jí mám a nejhorší je, když si jí právě necháš rozvinout...:-(

  • Jednou jsem tez dostala Penicilin a rovnou mi v lekarne rekli, ze bych si k tomu mela koupit laktobacily. Vzdy kdyz mam antibiotika nasadim i laktobacily a mam klid. Jsem z tech, kterym se pri uzivani antibiotik rozjede mykoza.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 414 otázek, kterým se dostalo 272 138 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist